معاون نظارت بازرسی سازمان صنعت معدن وتجارت خراسان رضوی گفت: با ممنوعیت صادرات و افزایش تولید، قیمت رب گوجه فرنگی کاهش می‌یابد.

قیمت رب گوجه فرنگی در سراشیبی سقوطعلی باخرد معاون نظارت بازرسی سازمان صنعت معدن وتجارت خراسان رضوی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ با بیان اینکه باتوجه به مشکلاتی که در چند هفته گذشته درتامین کالا‌های اساسی از جمله گوجه فرنگی بوجود آمده، قیمت رب نیز به شکل کاذب افزایش پیدا کرده است، افزود: علت اصلی ان حضور پررنگ دلالان بوده، به نحوی که قیمت هر قوطی رب در خرده فروشی‌ها تا ۱۵ هزار تومان هم رسیده است.

وی با اعلام اینکه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان شبکه‌های توزیع تعریف شده‌ای را برای توزیع مستقیم رب ایجاد کرده است افزود: نزدیک به ۴۰ واحد تولیدی اعلام آمادگی کردند تا از این طریق کالای خود را به دست مصرف کنندگان برسانند.

معاون نظارت بازرسی سازمان صنعت معدن وتجارت خراسان رضوی گفت: از امروز (۴ مهر) در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ، شرکت‌های تعاونی کارگری و کارمندی، هرقوطی رب به قیمت ۹۸۰۰ تومن به دست مصرف کننده می‌رسد.

باخردگفت: قرار شد واحد‌های تولیدی که قوطی رب را با ارز دولتی وارد کرده اند، ان را وارد چرخه تولید کنند.

وی با اشاره به این موضوع که برخی کارخانجات برای حل مشکل خود بسته بندی رب را از قوطی به شیشه تغییر داده اند گفت: ما بر واردات قوطی نظارت داریم و قرار شده تا قوطی‌ها با قیمت مناسب به دست واحد‌های تولیدی برسد.

معاون نظارت بازرسی سازمان صنعت معدن وتجارت خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی از قطب‌های صنایع تبدیلی از جمله رب می‌باشد گفت: با توجه به ممنوعیت صادرات و افزایش تولید، کاهش قیمت‌ها ادامه خواهد داشت و سعی می‌کنیم تعادل بین تولید ومصرف برقرار شود.

انتهای پیام//م. م

سعی در کاهش قیمت‌ها برای تعادل بین تولید ومصرف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۹:۳۶ ۰۸ مهر ۱۳۹۷
ناامیدم از این زندگی
Iran (Islamic Republic of)
ک
۱۲:۱۵ ۰۷ مهر ۱۳۹۷
خدایا به فریادمون برس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۵ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
ما باید با کمک هم این مشکلات را از بین ببریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
مرگ برگ بر گرانی
United States of America
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
عجب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۸ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
وقتی کشور نیاز داره چرا صادرات؟؟
Iran (Islamic Republic of)
شیما
۱۲:۱۳ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
اینا همش تقصیر امریکا اسراییل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
این چه وضعشه اه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۴ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
یا امام زمان خودت به داد این ملت برس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
یعنی یه روزی میرسه که منم ی پراید بتونم بخرم و ی سرمایه واسه رهن خونه ب دست بیارم تا ب فکر ازدواج کردن بیفتم؟هه فکر محال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
چقدر کاهش؟ قیمتش رو میبرن رو 25 هزار تومن بعد دو سه تومن کاهش میدن میگن کاهش قیمت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۹ ۰۸ مهر ۱۳۹۷
دقیقا الان همه کالاها همینطوری رفت بالا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۱ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
خدایا چی داره بر سرمون میاد.یا صاحب الزمان خودت کشورتو حفظ کن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۷ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
همه اجناس و مسکن و خودرو دو تا سه برابر شده بعد تورم اعلامی ۱۱ درصد اعلام شده جالبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۲ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
مرگ بر آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۴۹ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
توروخدابه داد مردم برسین هرروزگرونی .تورم.پولدارداره میخره من که شوهرم ازکاربی کارشده مستاجرباسه تابچه چیکارکنم همش قول های الکی پس چراکاری نمیکنیدمردم دارن ازدست میرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۴۹ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
خدا رحم کنه
۱۲۳