ضرغامی: نگران طبقاتی‌شدن نظام آموزشی کشور هستم

سید عزت الله ضرغامی به بهانه آغاز سال تحصیلی جدید با انتشار پستی، به ماجرای شهریه‌های برخی مدارس غیرانتفاعی اشاره کرد.

ضرغامیبه گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس اسبق سازمان صداوسیما، به بهانه آغاز سال تحصیلی جدید، با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، به ماجرای شهریه‌های برخی مدارس غیرانتفاعی که به تازگی در رسانه‌ها هیاهو به پا کرده، اشاره کرد و از اینکه نظام آموزشی کشور به سمت طبقاتی شدن برود اظهار نگرانی کرد.

ضرغامی نوشت:

  •  مهر!
     قول داده بودم که روز اول مدرسه ، حسین آقا را مشایعت کنم.
    خدا رو شکر یادم نرفت و تقریبا سر زده ، اول صبح به منزل شان رفتم. فکر می‌کنم خیلی خوشحال شدند!
    با مادرشان و آقا ابوالفضل (صاحب خمیازه) به مدرسه رفتیم.
    مدرسه دولتی در خیابان ۱۷ شهریور ، جنب و جوش شوق برانگیزی حاکم بود. شیرینی و شربت می‌دادند و یک سربند زیبا هم به پیشانی بچه ها می بستند. استقبال شان از کلاس اولی ها خیلی خوب بود.
    خدا پدرشان را بیامرزد که شهریه نمی گیرند. هرچند قرار شده برای کمک به مخارج مدرسه چند صد هزار تومان بدهند که اشکالی هم ندارد. با رضایت خودشان می پردازند‌. در کنار همه سختی ها و گرانی ها ، شور و شوق بچه ها و نگاه پر امیدشان به آینده ، حالمان را خوب میکند.
    به آنان نیاز داریم قبل از اینکه آنان محتاج ما باشند.
    "پی نوشت"
     امسال هم مانند گذشته ، خبرهای زیادی از شهریه های بالای مدارس غیر انتفاعی منتشر شد.
    با اینگونه مدارس مخالف نیستم. ولی ارقام چند ده میلیونی ثبت نام ها را که می شنوم نگران می شوم. نگران طبقاتی شدن نظام آموزشی کشور!
    ظاهراً همه جناح‌ها هم در مالکیت و مدیریت این مدارس دستی بر آتش دارند!
    حداقل انتظار افکار عمومی، شفاف سازی در عملکرد مالی آنان و نحوه نفوذ صاحبان شان در تصمیم سازی های کلان وزارت آموزش و پرورش است.
     

 

ضرغامی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سیاوش باهر
۲۰:۳۵ ۰۶ مهر ۱۳۹۷
نظام آموزشی کاملا طبقاتی شده است وتنها کسانی امکان رشد وصاحب منصب شدن درآینده دارند که اثرمهر یکی از آن مدارس اشرافی روی مدرکشان باشددرغیر ابن صورت باید بروند کشک بسایند حتی اگر پروفسور انشتاین باشند مثل حدود60هزار دکترای بیکار درکشور ، فوق لیسانس ولیسانس که دیگر هیچ