کوسه غراوی گفت: وزیر پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی امروز در جلسه کمیسیون عمران حضور یافت.

شهرام کوسه غراوی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح جزئیات جلسه امروز کمیسیون عمران، اظهارکرد: اسلامی وزیر پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی با حضور در کمیسیون عمران مجلس برنامه‌های خود را برای این وزارتخانه تشریح کرد.

وی افزود: برخی نمایندگان معتقد بودند که با برنامه‌های ارائه شده از سوی او نمی‌تواند این وزارتخانه را به نقطه مطلوب رساند.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: همچنین در این جلسه درباره مسکن مهر، نظام مهندسی، حوزه ریلی و هوایی نیز با وزیر پیشنهادی طرح موضوع و قرار شد تا اسلامی برنامه خود را درباره این مسائل ارائه دهد.

کوسه غراوی ادامه داد: در نهایت اسلامی موفق شد که نظر بیشتر نمایندگان عضو کمیسیون عمران را جلب کند اما برخی نمایندگان نیز موافقت چندانی با انتصاب وی در وزارت راه و شهرسازی نداشتند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور حتم کمیسیون عمران جلسه دیگری را درباره بحث‌های تخصصی این حوزه با حضور وزیر پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار