کد خبر: ۶۷۰۷۴۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۷

میزان خرید و استفاده از مرغ های درشت و سنگین وزن طی سال های اخیر رشد چشم گیری داشته است.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرغ ها زمانی که شروع به بزرگ شدن بیش از اندازه می‌کنند، در واقع چربی جمع می‌کنند و تولید چربی نسبت به تولید گوشت 2.4 برابر دانه بیشتری مصرف می‌کنند،

در حالی که این قسمت‌ها در مصرف خانوار دور ریخته می‌شود و ضرر مصرف‌کنندگان نیز است. از سوی دیگر مرغ‌های در اندازه کوچک و متوسط طعم و گوشت بهتری دارند.

 

 

 

 

 

 

 

 


بیشتر بخوانید: بررسی برخی از مشکلات در صنعت جوجه یک روزه + فیلم


 

 

انتهای پیام/

مرغ درشت بهتر است یا کوچک؟  + فیلم

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر