به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران درمورد تمهیدات این وزارتخانه برای بهبود معیشت معلمان اظهار کرد: مهمترین اقدامی که برای معیشت معلمان در دستور کار قرار دادیم طرح رتبهبندی است که اکنون در دولت در حال بررسی است.وی ادامه داد: با تاکید و پیگیری که برای اجرای این طرح صورت گرفته است بررسی رتبهبندی به سرعت در دستور کار مجلس قرار میگیرد.
بطحایی در پاسخ به این سوال که چرا اکنون انجمن اولیا و مربیان اهرمی برای دریافت وجه از خانواده شده است، تصریح کرد: به کمکهای مالی و اقتصادی خانوادهها به شدت نیازمندیم و این موضوع را حاشا نمیکنیم، اما کاش روزی شود که وزیر آموزش و پرورش بگوید ریالی از اولیا نمیگیریم و امیدوارم این روز نزدیک باشد.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه امروز بیش از کمکهای مالی به مشارکت و همسویی خانواده نیاز داریم، گفت: ضرورت انجمن اولیا و مربیان از این جهت اهمیت دارد که به همسویی مدرسه و خانواده منجر شود.
بطحایی اظهار کرد: از انجمن اولیا و مربیان میخواهیم بخش کوچکی از به فعالیت این انجمن به مسائل مالی اختصاص یابد و بخش عمدهای صرف همسویی مدرسه و خانواده باشد که اگر این همسویی محقق نشود، تربیت به درستی انجام نخواهد گرفت.
انتهای پیام/