وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کارمندان دولت مشمول سبد حمایتی دولت می‌شوند و این بسته‌ها در چند نوبت توزیع خواهند شد.

جزئیات جدید از توزیع بسته‌های حمایتی دولتبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان, محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه مراسم معارفه‌اش در وزارت رفاه و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بسته حمایتی دولت کار مشترکی با سازمان برنامه و بودجه و وزارت رفاه است که شامل حمایت مالی از اقشار با درآمد ثابت است و همچنین حمایت کالایی با حداقل‌های ممکن از مجموعه این اقشار در چند نوبت صورت می‌گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در گام اول ظرف این هفته تمام افراد تحت پوشش‌ نهادهای حمایتی در دستور کارند که از این امکان مطابق ۱۴ نوبتی که قبلا استفاده کرده بودند با جدول جدیدی که رقمی بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان برای خانوار یک تا پنج نفره را فراهم کرده، بهره مند می‌شوند.

وی گفت: این بسته حمایتی، کالایی است. لیست کالاها متنوع است که دست خانواده‌ها را در انتخاب باز می‌گذارد.

شریعتمداری با بیان اینکه در قدم دوم یک برنامه داریم که به‌زودی همراه با حقوق این ماه یا زودتر توسط دولت یا وزارت اقتصاد اجرایی می‌شود, افزود: این برنامه شامل پرداخت به کارمندان دولت در بخش‌های مختلف است که به صورت نقدی پرداخت می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: سایر گروه‌های با درآمد کمتر که جزو اقشار حمایت شده تحت پوشش نهادها نیستند، گروه سوم‌اند که طرح مربوط به آنها دو هفته بعد از اجرای طرح در دور اول، اجرا می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که قبلا گفته شده بود افراد زیر سه میلیون تومان حقوق مشمول می‌شوند گفت: خطی در مجلس مشخص شده بود و سازمان برنامه آن خط را در تنظیم این میزان ریالی مورد استفاده قرار داده است. همه آنهایی که از حقوق دولت بهره مند می‌شوند شامل بیمه شدگان، بازنشستگان و سایر گروه‌ها، شناسایی شده‌اند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره دستور کار تشکیل جلسه شورای عالی کار در روز سه شنبه گفت: آثار شرایط اقتصادی موجود را بر بازار کار در دستور جلسه قرار دادیم که با شرکای اجتماعی در این مورد گفت وگو می کنیم.

شریعتمداری در خصوص استفاده از نخبگان نیز گفت: نظام شایسته سالار یک نظامی که می تواند کشور را در آینده بیمه کند و ما هم‌به این سمت حرکت می کنیم.

وی با بیان اینکه طبیعی است یکی از مراکز مهم جلب نیروی انسانی بنیاد ملی نخبگان است، افزود: با مشارکت آن ها و معاونت علمی فناوری رئیس جمهور فعالیت هایی را انجام خواهیم داد.

شریعتمداری با بیان اینکه کارگران بخش وسیعی از جامعه هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند, گفت: طیف عظیمی از بانوان خوب و ارزشمند کشور تحت عنوان زنان سرپرست خانوار شناخته می‌شوند و قریب به سه میلیون نفر هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در شرایطی که امروز اداره زندگی در طبقات متوسط با درآمد ثابت کار دشواری است؛ این زنان بار تکفل جامعه را به دوش می‌کشند و حتما باید برنامه‌ریزی‌هایی برای آنها صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در شرایط تحریم باید اشتغال موجود را صیانت کنیم ، افزود: اگر سیاست گذاری های اقتصادی اصلاح و تولید فقر متوقف نشود با مشکل مواجه می شویم. سیاست اقتصادی حامی تولید باید در شرایط تحریم محکمتر و با شدت بیشتری دنبال شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶۸
در انتظار بررسی: ۶
Iran (Islamic Republic of)
لیلا
۱۳:۰۶ ۲۴ دی ۱۳۹۷
سلام چرا واقعا این همه بی عدالتی و گرونی هرروز خدا فقیر ها فقیرتر و ثروتمند ها غنی تر می شن دولتم که اصلا کاری نمیکنه این هجمه مشکلات مردم نیست بایه حقوق روز مزد که یه روز کار هست ویه روز نیست ما باید چطور زندگی کنیم ،از هیچ یک از بسته ها هم که بهرمند نیستیم ،مگه ما جز این کشور نیستیم.نمونش سهام عدالت ،اونایی که سهام عدالت ندارند تکلیفشون چیه؟
Iran (Islamic Republic of)
حجت کاظمی
۱۲:۵۱ ۲۴ دی ۱۳۹۷
سلام من یه کارگر روز مزدم که هر ماه خودم بابدبختی پول بیمه رو میریزم به حساب ،ولی هر موقع بسته حمایتی اعلام میشه به ما تعلق نمی گیره ووواقعا چرا؟ حتی سهام عدالت هم ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۰۴ دی ۱۳۹۷
در اصل دولت میخواست به کارمندها سبد کالا بده که داد.
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۰۷:۴۷ ۲۵ آذر ۱۳۹۷
من ک بیمه ندارم یعنی برم بمیرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
چرابه مشاغل آزادکه هستیم بسته حمایتی تعلق نمیگیره درآمدمان یک ملیون ودویست هست.بیمه جای هم نیستیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
چرابه مشاغل آزادکه هستیم بسته حمایتی تعلق نمیگیره درآمدمان یک ملیون ودویست هست.بیمه جای هم نیستیم.
Iran (Islamic Republic of)
A.a
۱۴:۰۸ ۱۵ آذر ۱۳۹۷
ماکه مشاغل آزاد داریم وحقوقمون زیر دوتومنه چرا به ما بسته تعلق نمیگیرد وفقط به کارمندان دولت که هم خونه وهم ماشین وحقوق بالادارند تعلق میگیرد.
Iran (Islamic Republic of)
عبدوالرحیم
۲۲:۲۰ ۰۱ آذر ۱۳۹۷
سلام من کارگر صفرم چرا بسته حمایتی به ما تعلق نگرفته مستاجر وبدون بیمه عدالت را تو خدا رعایت کنید
Iran (Islamic Republic of)
رضا خداپرست
۲۲:۱۶ ۰۱ آذر ۱۳۹۷
سلام من کارگر ساده می باشم نه کاری دارم نه بیمه چرا بسته حمایتی هیچ موقع به خانواده من تعلق نمی گیرد شماره کد ملی1129765490
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۲:۰۴ ۰۱ آذر ۱۳۹۷
ایا کسانی که بیمه ندارن بسته حمایتی به این قشر تعلق می گیره یا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۸ آبان ۱۳۹۷
واقعا تاسف داره برای کشور غنی مثل ایران همه منتظر صد هزارتومن یارانه اند که پول یک کیلو گوشت هم نیست . به کجا داریم میریم ما
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۱:۳۴ ۲۸ آبان ۱۳۹۷
سلام وقت بخیر ببخشید ما قشر کم درآمد که نه کار داریم نه خانه وهیچ بهری نبردیم نه شغلی داریم نه درآمد خاصی چرا مشمول سبد کالا نمیشویم ماکه از ماه رمضان تا به حال رنگ گوشت ندیدیم درد خودمان رابه کجا بریم بگیم کسی نیست صدای ما را بشنود
Iran (Islamic Republic of)
عادل عادل
۰۰:۲۷ ۲۶ آبان ۱۳۹۷
سلام ببخشید خودتون رو خسته نکنید هرچقدر داد بزنید درهای این اتاق وپنجرهاش دوجداره وصدا گیر هستن کسی صدایتان را نمیشنود پس داد نزنید
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۵:۰۷ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
با سلام ،یک سوال مهم از مسئولین داشتم ،اینک اکر فردی ۳۰۰۰۰۰۱۰ریال دریافتی داشته باشد چرا بایستی از بسته حمایی دولتی محروم شود؟اگر کسی به فرض کمی بالای ۳۰۰۰۰۰۰۰ریال دریافتی داشته باشد ولی دارای اقساط و کسورات بانکی بالا که قابل استعلام است باشدو واقعا مستحق دریافت بسته حمایتی است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
کارگر هیچ‌ ارزشی‌ برا جامعه‌ نداره‌ اگر مهم‌ باشیم‌ یک‌ بار جلوتر‌ از کارمندان‌ به‌ ما میدن‌ من‌ اگر ضرر کردن‌ باشه‌ یه‌ گونی‌ بهم‌ میدن‌ نه‌ سبد کالا
آخرین اخبار