مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان بر لزوم جلوگیری از موازی کاری در راه اندازی خانه‌های مهارت روستائی، تاکید کرد و گفت: خانه‌های مهارت در پنج روستای هر شهرستان، راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، فاطمه السادات حسینی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در نشست ساماندهی خانه‌های مهارت روستائی، صندوق‌های خرد زنان روستائی و آموزش‌های مهارتی بانوان گفت: در هر روستا پنج تسهیل گر آموزش داده شده و انتخاب می‌شوند تا با جلب مشارکت علاقه مندان، پنج محصول دارای ظرفیت را تولید و پس از برند سازی وارد بازار کنند.

وی اظهارداشت: سامانه سما بانو در راستای ساماندهی مشاغل بانوان راه اندازی شده تا کار شناسایی، آموزش و کیفی سازی و برندسازی مشاغل زنان استان کرمان را انجام دهد و در کنار این سامانه به مراکز رشد و شتاب بخشی مشاغل بانوان نیز توجه شده است.

حسینی، استان کرمان را از حیث مشاغل خانگی بانوان و تحصیلات تکمیلی دارای رتبه اول کشوری دانست و گفت: برای اشتغال بانوان تحصیل کرده استان باید متناسب با تخصص و تحصیلات آن‌ها اقدام کرد که در این رابطه نیاز به کار بیشتری داریم.

وی بر متمرکز کردن صندوق‌های خرد روستائی بانوان نیز تاکید کرد و ادامه داد: در این رابطه باید از همکاری تمامی سازمان‌های دست اندرکار استفاده شده و از موازی کاری جلوگیری شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: در راستای ساماندهی خانه‌های مهارت، از ظرفیت‌های دستگاه‌ها استفاده خواهد شد. انتهای پیام /ی

سامانه سما بانو در راستای ساماندهی مشاغل بانوان راه اندازی شده است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.