کد خبر: ۶۷۶۵۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹

در این مطلب قصد داریم شما را با دستورالعمل تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا کنیم.

طرز تهیه سالاد پرتقال و اناربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالادها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

مواد لازم:

دو عدد پرتقال بزرگ
یک عدد انار
یک عدد پیاز قرمز کوچک
یک عدد فلفل چیلی
گشنیز تازه خرد شده 31 گرم
یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر

طرز تهیه:

۱. تکه‌های پرتقال را به کمک یک چاقوی نوک تیز از پوست خارج کنید و هسته‌های آن را درآورید تا فیله پرتقال داشته باشید.

۲. دانه‌های انار را در آورید و به پرتقال‌ها در کاسه‌ای اضافه کنید.

۳. پیاز‌ها را خرد کنید و به همراه چیلی خرد شده به میوه‌ها اضافه کنید. اگر نمی‌خواهید سالادتان زیادی تند باشد، دانه‌های فلفل را هنگام برش دور بریزید.

۴. گشنیز‌ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. روغن زیتون بریزید و مخلوط کنید. سالاد آماده سرو کردن است.

منبع:وب سایت گنج

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر