کد خبر: ۶۷۶۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹
۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹
کد خبر : ۶۷۶۹۰۴۸

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در تمام طول سال اجرا می‌شود و در ایام خاص این نظارت‌ها شدت می‌یابد.

نظارت تیم‌های بهداشت ومحیط مشهد در شب یلدا

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، حسنی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در شب یلدا تیم‌های نظارتی بر عملکرد اماکن حساس مانند رستوران ها، شیرینی پزی‌ها و میوه فروشی‌ها نظارت بیشتری دارند.

وی افزود: در این طرح عملکرد رستوران‌ها و فست فودها، قنادی ها، شیرینی فروش‌ها و آجیل پز‌ها از نظر کیفیت روغن و مواد اولیه بررسی و برخی از نمونه برداری‌ها به آزمایشگاه ارسال می‌شود.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه گویای ۲۴ ساعته ۱۹۰ اعلام کنند.

انتهای پیام//م. ن



تشدید نظارت تیم‌های بهداشت مشهد در شب یلدا

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر