باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

کاهش قیمت لوازم خانگی در بازار/ آیا با اُفت قیمت‌ها، رونق به بازار باز خواهد گشت؟

با افزایش عرضه لوازم خانگی و کاهش نرخ ارز، اُفت قیمت در بازار مذکور آغاز شده است.

کاهش قیمت لوازم خانگی در بازار/ آیا با اُفت قیمت ها، رونق به بازار باز خواهد گشت؟ به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، لوازم خانگی از نمونه محصولاتی به شمار می‌رود که همواره مشتریان پرو پا قرصی برای آن وجود دارد.

به واقع، اجتناب از خرید لوازم خانگی ممکن نیست و این ضرورت برای زوجین، افراد و گروه‌هایی که به اصطلاح به خانه بخت می‌روند بیش از هر طیف دیگری نمود پیدا می‌کند.

تا پیش از این، خانوار‌های بسیاری به دلیل استهلاک و خرابی و یا از سر تنوع به تعویض و خرید لوازم خانگی نو مبادرت می‌ورزیدند که با نوسانات نرخ ارز و بروز برخی تحولات در بازار، تقاضا‌های اینچنینی، با  اُفت محسوسی روبرو شده و ضریب خرید کالا از سمساری‌ها به میزان قابل توجهی افزایش یافت (که چندی پیش در قالب گزارشی، به تفصیل به این موضوع پرداخته شد).

اما این وضعیت با کاهش نرخ ارز از یکسو و بروز برخی از تحولات در صحنه بازار، دچار تغییراتی شد که قطعا با استمرار این وضعیت، آرام آرام شرایط پیشین گذشته به بازار باز خواهد گشت.

ضریب افزایش قیمت‌ها در طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته آنچنان فزاینده بود که در ارتباط با لوازم خانگی تولید داخلی، رشد قیمت‌ها تا سه برابر و در خصوص لوازم خانگی خارجی رشد قیمت‌ها تا دو برابر به ثبت رسید.

چندی پیش، رئیس اتحادیه لوازم خانگی تهران از کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی سه نشان تجاری داخلی و برخی محصولات ترکیه‌ای و آلمانی خبر داده بود.

آنچنان که شواهد  موجود در بازار نشان می‌دهد، شیوه فروش لوازم خانگی نیز با تغییراتی همراه شده و در شرایطی که تا چندی پیش برخی از فروشندگان به دلیل هراس از افزایش قیمت‌ها به دلیل نوسانات شدید نرخ‌ها، از عرضه و فروش لوازم خانگی اجتناب می‌کردند، در حال حاضر نسبت به عرضه محصولات، نرم‌تر از گذشته رفتار می‌کنند و فروش لوازم خانگی در برخی از نشان های تجاری  را با منظور کردن تخفیف در دستور کار قرار داده اند.

با یک بررسی میدانی در بازار لوازم خانگی این تغییر رفتار‌ها به روشنی هویدا می‌گردد.

به عنوان نمونه، در خیابان امام خمینی (ره) شهرستان ملارد به عنوان یکی از تجاری‌ترین خیابان‌های غرب استان تهران، عرضه کنندگان لوازم خانگی برخلاف هفته‌های گذشته تلاش می‌کنند حتی المقدور مشتری را از دست نداده و بعضا با پذیرش چک مدت دار ۳۰ تا ۴۵ روزه به فروش لوازم خانگی مبادرت ورزند این در شرایطی است که تا چندی پیش، می بایست مشتری برای تهیه لوازم مذکور،  مبلغ مورد نظر را که فراتر از عرف بازار و نرخ متعارف (حداقل در مقایسه با گذشته‌ای نه چندان دور) بود بطور نقدی پرداخت می کرد تا کالای مورد نظر را  تحویل بگیرد.

طحان پور رئیس اتحادیه فروشندگان لوزام خانگی در گفت و گویی با رسانه‌ها به موضوع بروز برخی از تغییر رفتار‌ها در بازار لوازم خانگی از سوی عرضه کنندگان محصولات مذکور (به نسبت گذشته نه چندان دور) اشاراتی می‌کند.

وی می‌گوید: برخی از کارخانه‌های لوازم خانگی که پیش از این صرفا بصورت نقدی به عرضه و تحویل کالا اقدام می‌کردند در حال حاضر به دلیل وفور و تکثر کالا در بازار، به فروش مدت دار روی آورده اند.

طحان پور در ادامه گفت: برخی از نشان های تجاری در شرایطی به اعمال تخفیف، ۱۰ تا ۱۵ درصدی روی آورده اند که پیش از این برای تحویل کالا  مبلغ مورد نظر را  نقدا دریافت می کردند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی اظهار کرد: برخی افراد که با دپوی لوازم خانگی در صدد فروش آن با قیمت‌های مضاعف در شب عید هستند و یا افرادی که به دلیل چک‌های برگشتی قادر به خرید کالا از شرکت‌های تولید کننده نیستند در سه راه امین ظهور، چنین القاء می‌کنند که خبری از کاهش قیمت‌ها نیست.

وی، افزایش ۵ تا ۷ درصدی برخی از اقلام یک شرکت تولیدکننده لوازم خانگی خاص  را به افزایش نرخ ارز نیمایی مرتبط دانسته و افزود: معنای این تغییر قیمت ها، گرانفروشی و یا افزایش قیمت محصولات آن شرکت نیست (زیرا این افزایش قیمت تنها در ۵ قلم کالای آن شرکت از مجموع ۳۵ قلم محصول تولید آن دیده می‌شود).

ادامه حیات بازار لوازم خانگی با افزایش قیمت‌های فزاینده محال ممکن بود

سید امیر باقری یکی از توزیع کنندگان لوازم خانگی در استان البرز در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، در تشریح وضعیت موجود بازار و محصولات مرتبط با لوازم خانگی اظهار کرد: در حال حاضر شاهد تکانه‌هایی مثبت در بازار لوازم خانگی هستیم و در صورت ادامه همین  رویه، قطعا روزنه‌های امید هر چه بیشتری در بازار مذکور پدیدار خواهد شد.

وی افزود: افزایش قیمت‌ها در بازار لوازم خانگی آن هم بصورتی عجیب و تامل برانگیز در شرایطی بروز پیدا کرد که اساسا شاهد رکود در این بازار بودیم و قطعا با چنین رشد قیمتی، رکود در این بازار سنگین‌تر می‌شد، شرایط گونه ای شده بود که بخش اعظمی از مردم از خرید کالا در بازار اشاره شده اجتناب می‌کردند و در صورت نیاز نیز به سمساری‌ها و دست دوم فروشی‌ها مراجعه می‌کردند. اوضاع به گونه‌ای پیش رفته بود که حتی برخی از تازه عروس و تازه داماد‌ها نیز لوازم خانگی مورد نیاز خود را با مراجعه به دست دوم فروشی‌ها تهیه می‌کردند.

باقری گفت: اگرچه افزایش قیمت‌ها بسیاری را نگران کرده بود، اما مبرهن بود که ادامه آن وضعیت امکان پذیرنیست و به واقع در صورت استمرار آن شرایط، بسیاری از صنوف فروشنده و کارخانه‌های تولیدی فعال در ایران نابود می‌شدند.

وی افزود: تحلیل این موضوع، نیازمند به هوشمندی خاصی نیست و تنها با در نظر گرفتن کاهش قدرت خرید مردم، بالا رفتن تصاعدی قیمت لوازم خانگی و به تبع آن، عمیق‌تر شدن رکود در بازار اشاره شده، این ادعا به اثبات می‌رسد.

کاهش بیش از پیش قیمت‌ها ضروری است/همچنان بسیاری از مردم در انتظار پایین آمدن قیمت‌ها هستند

یونس حیدریان یکی دیگر از فروشندگان لوازم خانگی در استان البرز در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، با اشاره به افزایش قیمت‌ها در بخش لوازم خانگی  طی ماه‌ها و هفته‌های گذشته به تبع نوسانات نرخ ارز، اظهار کرد: برخی در این شرایط به سوء استفاده هر چه بیشتر مبادرت ورزیدند و به واقع رفتار آن‌ها مصداق بارز ضرب المثل دیدن آب و شناگران ماهر بود، اما، آن رویکرد در میان مدت و دراز مدت، کلیت بازار و کسب و کار  را بصورتی منفی تحت الشعاع قرار می‌داد آنچنان که در طول چند هفته و در کوتاه مدت این واقعیت مسجل شد.

وی افزود: به زعم بنده افراد و گروه‌های دلال مسلک به چنین رفتار‌هایی مبادرت می‌ورزند و کاسب واقعی هیچگاه این  رویکرد را در دستور کار قرار نمی‌دهد، زیرا به روشنی می‌داند که در نهایت باید در همین بازار و با واقعیت‌های اقتصادی جامعه به حیات خویش ادامه دهد.

این فعال در حوزه فروش لوازم خانگی گفت: البته طرح این موضوع به معنای افزایش قیمت لوازم خانگی بصورت صرف و مطلق به دلیل سوء استفاده نیست و به هر ترتیب نوسانات نرخ ارز و التهابات ارزی در این امر موثر بوده، اما برخی سوء استفاده ها، احتکار‌ها و... بر سرعت روند صعودی قیمت‌ها افزود.

حیدریان بیان کرد: همچنان انتظار می‌رود، قیمت لوازم خانگی با کاهش بیشتری روبرو شود و این موضوع به عینه در گفتار مشتریان و مراجعه کنندگان بر زبان جاری است و تحلیل آن‌ها برای تحقق چنین امری معطوف به این امر می‌شود که با کاهش ۴۰ درصدی نرخ دلار، تنزل ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت لوازم خانگی، کافی و منطقی نیست و کاهش قیمت ها باید هم تراز و منطبق با کاهش نرخ دلار انجام پذیرد.

وی افزود: همچنان بخش قابل توجهی از مردم در انتظار کاهش هر چه بیشتر قیمت‌ها، از خرید اجتناب می‌کنند و این سکون و ایستایی برای بازار مطلوب نیست. باید با اتخاذ تدابیر لازم و البته کاهش هر چه بیشتر قیمت‌ها، متناسب با قدرت خرید مردم، مجددا انگیزه خرید به جامعه هدف لوازم خانگی باز گردد.

نیاز است با نظارت و بازرسی از تضییع حقوق مردم جلوگیری شود/با پدیده چسبندگی قیمت‌ها روبرو هستیم

حمید رضا فولادگر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی  در گفت و گویی با خانه ملت، چسبندگی قیمت‌ها را از عوامل اصلی پدیده عدم کاهش نرخ برخی کالا‌ها، علی رغم کاهش نرخ دلار عنوان کرد.

وی با اشاره به کاهش ۱۰ درصدی قیمت لوازم خانگی علی رغم نصف شدن قیمت دلار گفت: اگرچه بسیاری از قطعات لوازم خانگی تولیدی، داخلی هستند، اما نباید از نظر دور داشت که برخی از مواد اولیه آن همچون آلومینیوم، پلاستیک، مس، ورق‌های فلزی، فولادی و... به نرخ ارز وابسته هستند و با این اوصاف نمی‌توان وابستگی قیمت لوازم خانگی به ارز را منکر شد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ارتباط با پدیده چسبندگی قیمت ها، تصریح کرد: پس از یک بازه زمانی افزایش قیمت‌ها ، نرخ‌ها در سرازیری قرار می‌گیرند، به دلیل تئوری چسبندگی، تغییرات چندانی در قیمت‌ها احساس نمی‌شود و به واقع اقتصاد ایران بار‌ها این تئوری (چسبندگی قیمت ها) را تجربه کرده است.

به زعم وی، پیرو تئوری چسبندگی، افزایش قیمت با شیب تند و کاهش آن با شیب کُند، بروز پیدا می‌کند و پس از مدتی نیز متوقف  و این نیاز احساس می‌شود که با کنترل، نظارت و بازرسی، مشکل اشاره شده مرتفع و از تضییع حقوق مردم جلوگیری شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با نگاهی جامع و کلان‌تر به اقتصاد، موضوع افزایش قیمت‌ها در بازار لوازم خانگی و راهکار کاهش آن را مورد واکاوی قرار داده و در این خصوص اظهار کرد: با رفع موانع تولید، بهبود فضای کسب و کار و کاهش هزینه‌های تولید می‌توان به توفیقات مورد نظر در این حوزه نائل شد.

بدون تردید، یکی از اشتغالزاترین عرصه‌های تولیدی (که البته به زعم برخی، بخش قابل توجهی از آن مونتاژ کاری است) به حوزه لوازم خانگی معطوف می‌شود و به تبع با چنین ظرفیتی می‌طلبد رونق لازم در بازار مذکور، حاکم شود. هر آنچه توفیقات بیشتری در این بخش جاری شود موفقیت‌های ارزنده تری برای اقتصاد کشور حاصل خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۴
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۳:۲۷ ۲۲ دی ۱۳۹۹
ای چیکار که شما مسئولین می کنید خدا ازتون نگذاره که ماهارو بدبخت کردین بااین وضع گرونی.....
Iran (Islamic Republic of)
صادق
۱۶:۱۴ ۱۶ شهريور ۱۳۹۹
سلام.روزگار طوری شد که اول با بی کاری جوانان شروع شد بعد با بالا رفتن وسایل مسئولین میان یه چیزی می گن بعدش کی به کی بد بخت ما شدیم آنهای که اون بالا هستن غصه منو نمی خورن دلال خودشون هستن مسئولی که نمی تونه چرا آنجا نشسته چرا پیگیر نیست وچرا.....این بدترین مسئولین و اقتصاددانی که تو این دوره داشتیم و اخر اینکه تا چند سال دیگر با ای شرایط یه کشور کامل (پیر )روبرو می شویم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۸ ۰۴ مهر ۱۳۹۸
تو رو خدا یه فکری به حال ما ندارا بکنید . من یه زن دست تنها از کجا بیارم جهزیه دخترمو بدم؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۰ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
خواهر زاده من يك سال پيش يخچال و گرفته بود ٨ ميليون الان شده ٣٤ ميليون
Iran (Islamic Republic of)
شادی
۱۲:۲۱ ۰۲ شهريور ۱۳۹۸
اگرمردم یادبگیرند وقتی چیزی گران شدهجوم نبرندبرای خرید اون جنس این کاسبها نمیتونن ازآب گل آلود ماهی بگیرند وخواه ناخواه قیمتها پایین میاد.ماکشوری هستیم که درهمه چیزاسراف وزیاده روی داریم کافیست نگاهی به آمارهابیندازیم.کی بایدیادبگیریم
United States of America
ناشناس
۰۰:۲۸ ۲۱ تير ۱۳۹۸
تو این وضعیت پیش اومده اصلا خرید نکنیم بهتره ...چه اتفاقی میفته؟؟؟ من خودم دو سال پیش با یه تومن پیش پرداخت ۶ تا چک ۵۰۰ تومنی میتونستم بهترین یخچالو بگیرم گفتم حالا بزارم سال بعد تا قسط ماشینم تموم شه ...دردسر کوتاه قسط ماشینو دادم رفتم همون یخچالو بگیرم یارو گفت پیش قسط چیه چک کدومه نقد همون یخچال ۱۸ ملیون بده...
Iran (Islamic Republic of)
@
۰۴:۱۷ ۱۷ تير ۱۳۹۸
تروخدا ارزون کنین من سه ساله نامزد موندم نمیتونم چیزی بخرم.چقدر بدبختیم ما
Iran (Islamic Republic of)
قطعه بانک
۰۰:۲۴ ۱۸ فروردين ۱۳۹۸
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
ربطی به ارزودلارنداره نقشه خودشونو واس گرونی بالاخره بایدخون مردم توشیشه بگیرن بایه بهونه ای چی بهترازارزودلار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۲۴ بهمن ۱۳۹۷
بایدبرادخترم جهیزیه بخرم موندم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۳ ۱۰ بهمن ۱۳۹۷
،به خدا قسم ادم های رو سراغ دارم شاید تو سال یه بار هم گوشت قرمز نخورن ،چیزی ندارن بذارن تو یخچال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۳ ۰۶ دی ۱۳۹۷
مردم پول ندارن بخرن تولیدیا برا فروش بیشتر باید ارزانتر بفروشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۳ ۰۶ دی ۱۳۹۷
لطفا شعار ندید عمل کنیدددددددددددددد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدا از ایشان نگذرد، تا این ملت یاد نگیرد که تاچیزی گران میشود آن را بایکوت کنند و تحریم کنند و نخرند این وضعیت ادامه دارد . فقط کمی حوصله و صبر ملت رو میطلبه . برای هر دردی دو درمان است ، صبر و زمان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
یخچال های الکترو استیل که نسبت به حدود دو ماه قبل، یک ملیون گرون تر شده !!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
برادر من من یه یخچال پارسال گرفتم یکو صد الان چند روز پیش رفتم قیمت گرفتم شده سو هشصد یعنی سه و نیم برابر گران شده حالا اگه ده درصد ارزان کنند باز فایده نداره این کجا و ان کجا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
هیچ کالایی قیمتش کم نشده ودرحال افزایشه؟؟؟!!! خیلی زجوانان که توانسته بودندامسال برای زدواج دست وپایی بکنند، باگرانشدن لوازم خانگی ، فعلا ازدواجشان راعقب انداختند؟؟!! بعددولت شعارمیده جوانان ازدواج کنند وازدواج راآسان بگیرید؟؟ دولت همه راناامید؟!!
زکه نالیم که ازماست وبرماست!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
همه چیز سه چهار ده برابر افزایش قیمت داره تا هزار تومن ناقابل ارزونتر میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
نفس‌آقایون‌ازجای‌گرم‌درمیاد‌فقط‌شعار‌میدن
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۷:۲۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
اگه ادم عاقل باشه تو این شرایط نمیخره.نه تنها لوازم خانگی بلکه چیزهای دیگه مثل مرغ. اگه یک ماه نخوره که نمیمیره .مجبورن ارزون کنن. یا اگه ماشین صفر سوار نشی ازت کم میشه.خب سوار نشو تا مجبورشن ارزون کنن
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۳۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
افزایش قیمت وسایل یعنی کاهش ازدواج
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۳۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
افزایش قیمت وسایل یعنی کاهش ازدواج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
مردم قناعت کنن گرونی نمیشه وادم فقیر کم میشه ایران کشور ثروتمندیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
نخريد...............
United States of America
ناشناس
۱۴:۲۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
تا جنس میاد ارزون بشه قطعا دلار بار دیگه میره بالا و دیگه ما روی ارزونی را نمی بینیم.
United States of America
ناشناس
۱۴:۲۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
تا جنس میاد ارزون بشه قطعا دلار بار دیگه میره بالا و دیگه ما روی ارزونی را نمی بینیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
لطفا مردم عزیزنخرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
نخریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از لوازم خانگی کهنه خودم استفاده میکنم و نمی خرم گرانفروشان برکت خدا از خودشان راندن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خود کرده رو تدبیری نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
هیچ کس نمی خره اینقدر بازار گرمی نکنید!!!
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۲:۵۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از مردم صبور و آگاه و فهیم ایران انتظار مقاومت و صبوری بیشتری هست. بزرگواران توجه بفرمائید که ما در جنگ اقتصادی با دنیای کفر هستیم . انشالله پس از پیروزی در این جنگ همه در آسایش خواهیم بود و جبران این همه سختی که کشیدیم را خواهیم دید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
منفی میدی که چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کدام جنگ موضوع گرانی مال یکی دوسال و ده سال نیست از مسکن بگیر تا خودرو لوازم خانگی و مواد غذایی بیشتر از توان مردم گران شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
آخه کاهش 10 تا 15 درصد در برابر افزایش چند برابر منطقی هست؟
کسی با این قیمت ها و این روش های فروش نباید خرید کنه!
قبلآ هر روز بهانه می آوردند و کالاها را از مغازه ها جمع کردند و گران فروشی می کردند،الان با یه کاهش بسیار جزیی می خواهند تا عید فروش داشته باشند بعد از عید روز از نو روزی از نو......واقعآ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
من که کاهشی ندیدم هیچ،افزایشم دیدم
Iran (Islamic Republic of)
poji
۱۲:۰۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
واقعا چه بلایی دارن سر مردم میارن؟! به خدا به پیغمبر داریم له میشیم. حضرت عباسی حقوقمون کفاف زنده بودنمونم نمیده چه برسه زندگی کردنمون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدا کنه اینبار دیگه راست بگید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
لابد 10 هزار تومان کاهش...یخچال 2نیم میلیون شده 10 میلیون...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کدوم کاهش قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
آیا با اُفت قیمت‌ها، رونق به بازار باز خواهد گشت؟ نـــــــــه چون یه چیزی رو به سختی میشه ساخت اما به راحتی میشه خراب کرد خرابش کردین حالا به سختی قبل هم نمیشه درستش کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
چه کاهشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یخچال ایرانی 4 تومنی شده 16 تومن ...لابد توقع دارید 12 میلیون بشه و مردم خرید کنن نه خیر بدون بخچال بمونم نمیرم یخچال 12 میلیونی بخرم .چرا کسی برخورد نمکنه .بعد هی داد بزنید از کالای ایرانی حمایت کنید کی از مصرف کننده حمایت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این کارخانه دارها نه فکر کارگراشون هستن نه مردم...
Netherlands
ناشناس
۰۹:۳۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از پارسال که واردات لوازم خونگی ممنوع شده قیمتا دفت بالا و الان دلار ۲ هزار تومنم بشه بازم طبیعتا باید قیمتاش بره بالا چون جنس داره کم میشه . از ی طرفم وارداتشو آزاد کنن چون اصطلاحا همه کاسبا تشنه جنس هستن باز قیمت دلار میره بالا . کلا تو برهه خیلی بدی هستیم
Germany
ناشناس
۰۹:۰۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کاهش 10 درصدی چیه؟ کاهش نمی خواهیم به قیمت پارسالشان برگردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
رونق وقتی اتفاق می افته که ثروت در دست همگان باشداگر نه فقط کسانی که مجبورند خرید می کنند و این نتیجه ای نخاهد داشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
حاجی کدوم بازارو میگید؟
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۰۸:۲۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
بسته حمایتی دولت چی شدمردم هرفروشگاهی که میرن دست خالی برمیگردن میگن هنوزخبری نیست قرارنیست پرداخت بشه لطف کنیدیه گزارش ازبسته حمایتی دولت هم تهیه کنیدتامردم ازبلاتکلیفی دربیاند
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۰۸:۲۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
بسته حمایتی دولت چی شدمردم هرفروشگاهی که میرن دست خالی برمیگردن میگن هنوزخبری نیست قرارنیست پرداخت بشه لطف کنیدیه گزارش ازبسته حمایتی دولت هم تهیه کنیدتامردم ازبلاتکلیفی دربیاند
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۷:۴۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
آیا با این شیوه تولیدکننده های داخلی که در اوج تحریم ها فشارهای داخلی را به مردم زیاد کردند، باز هم باید از تولید داخلی حمایت کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
در بازار هرج و مرج و نبود نظارت ، قیمت لوازم خانگی بیش از 100 درصد و در برخی موارد حتی بیش از 300 درصد بالا بردن . حالا 10 یا 20 درصد کاهش رو میشه گفت پایین اومده !؟
Iran (Islamic Republic of)
بیداد
۰۷:۰۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
شرکت‌ها در دام زیاده خواهی خود افتادند.
Iran (Islamic Republic of)
امير
۰۷:۰۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
واقعا لذت ميرم وقتي واژه كاهش قيمت رو در خير ها مينگرم!!!
قيمتي كه در بازه زماني كوتاه سه الي چهار برابر مي شود و وقتي مقدار ناچيزي افت قيمت پيدا ميكند ميشود تيتر اول!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
تمام کالاها ازهرچیز که حساب کنید رفته بالا نه۱۰درصد بلکه ۳۰۰تا ۵۰۰درصد مشکل کجاست ،تعجبم دراین کشور نه درامد هست نه کارهست نه پول هست ،من خودم شخصا بیکارم بااین همه گرانی من فکر میکنم کسی دیگه ازدواج نکنه ،به قران دیگه هیچی سرجاش نیست کمرمون شکست بااین گرانی ،خدایا خودت درست کن ،به قول قدیما میگن یه سوزن به خودت بزن یه جوال دوز به مردم ،دیگه چی بگم با این وضعیت بد اقصادی،مملکت دچار سو مدیریت شده ،این اتفاقات ازاون همه اختلاس و رانت خواری به اینجا رسیده ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
نمیخریم
آخرین اخبار