قائم‌مقام وزیر علوم عنوان کرد؛

فرهنگ وادبیات بهترین راه انتقال پیام های ادبی ودینی درجهان است

آملی گفت:فرهنگ وادبیات بهترین راه در ارائه و انتقال پیام‌های ادبی ودینی درجهان امروز بوده که یکی ازمهم‌ترین بسترهاتوسعه و نفوذ ادبیات و زبان فارسی درسطح بین‌الملل است.

گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سالار آملی قائم‌مقام وزیر علوم پیش از ظهر امروز در پنجمین گردهمایی موسسه‌های فعال در آموزش زبان فارسی که در سالن جلسات موسسه امام خمینی(ره) برگزار شد،گفت: ادبیات و هنر را نمی‌توان در یک جغرافیای خاص محدود کرد.

قائم‌مقام وزیر علوم در عرصه بین‌الملل با اشاره به برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های ادبیات و زبان فارسی بیان کرد: عقلانیت، آرامش، محبت و پایبندی به ارزش‌های والای الهی و انسانی از ویژگی‌های ممتاز و ویژه ادبیات و زبان فارسی است.

وی اضافه کرد: حقیقت این بوده که فرهنگ و ادبیات بهترین و شکل‌ترین راه در ارائه و انتقال پیام‌های ادبی و دینی در جهان امروز بوده که یکی از مهم‌ترین بسترهای موجود در این‌ بین توسعه و نفوذ ادبیات و زبان فارسی در سطح بین‌الملل است.

آملی با تأکید بر ضرورت تقویت ادبیات و زبان فارسی در سطح بین‌الملل تصریح کرد: حقیقت این بوده که کم‌کاری یا ضعف در زمینه توسعه و نفوذ ادبیات فارسی زمینه‌های بروز و رسوخ هجمه‌های فرهنگی را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های ممتاز و برجسته زبان و ادبیات فارسی در برگیری جهان‌بینی والای ارزش‌های الهی و انسانی بوده که امروز می‌توان در بین آحاد مردم دنیا جایگاه و ارزشمندی ویژه‌ای داشته باشد.

قائم‌مقام وزیر علوم در عرصه بین‌الملل ابراز کرد: شعر و ادبیات فارسی از قرون ابتدایی به مأمن و پناهگاهی برای حفظ ارزش‌های دینی تبدیل‌شده و امروز نمی‌توان این بخش از ادبیات را در جغرافیا یا محدوده خاصی محصور کرد.

آملی با اشاره به ظرفیت مراکز علمی کشور در توسعه ادبیات فارسی اشاره کرد: در حال حاضر ده‌ها هزار دانشجوی خارجی در سطح دانشگاه‌های کشور مشغول تحصیل و فراگیری ادبیات فارسی هستند که باید با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هرکدام از آن‌ها با سفیری برای انتقال و معرفی فرهنگ ایرانی و زبان فارسی تبدیل شوند.

قائم‌مقام وزیر علوم در عرصه بین‌الملل عنوان کرد:فعالیت‌های جامعه المصطفی در زمینه توسعه و گسترش ادب و زبان فارسی در سطح مراکز علمی کشور بسیار نمونه و برجسته بوده که می‌تواند به الگویی برای سایر مراکز دانشگاهی و حوزوی تبدیل شود.

وی گفت: در 33 کشور دنیا کرسی‌های زبان و ادب فارسی فعال است، کرسی‌های ادب فارسی علاوه بر آموزش زبان و ادبیات فارسی در زمینه مقابله با ایران هراسی و تعاملات فرهنگی با کشورهای هدف مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام/ح

کرسی‌های زبان و ادب فارسی در ۳۳ کشور دنیا فعال شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.