تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی به متقاضیان طرح جهاد روشنایی بسیج مهندسین

توسعه منابع انرژی کم برخوردار کشور از طریق پنل‌های خورشیدی در راستای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، از برنامه‌های شاخص سازمان بسیج مهندسین صنعتی در سال ۹۷ است.

تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی به متقاضیان طرح جهاد روشنایی بسیج مهندسین استان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، نشست شورای راهبری طرح جهاد روشنایی سازمان بسیج مهندسین صنعتی سپاه فتح استان در سالن جلسات شهید شوشتری با ریاست معاونت هماهنگ کننده سپاه فتح و حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی، رئیس پارک علم و فناوری استان، مدیران کل کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی، مسئول سازمان بسیج سازندگی، معاونت بانک مهر اقتصاد، صاحب نظران در حوزه انرژی‌های نو، کارشناسان صنعت و معدن و شرکت شهرک‌های صنعتی و همچنین گروه‌های جهادی سازمان بسیج مهندسین صنعتی برگزار شد.

دبیر جلسه و مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی سپاه فتح استان در این نشست بیان کرد: از وظایف ما پیگیری تشکیل شورای راهبری طرح جهاد روشنایی به منظور ایجاد هماهنگی بین سازمان‌های همکار طرح، جلب مشارکت‌های مردمی در کمک به اجرای طرح، جلب مشارکت دیگر منابع مالی استانی در راستای توسعه طرح جهاد روشنایی، پیگیری آموزش مسئولین گروه‌های جهادی، هماهنگی برای عقد قرارداد و فروش برق تولید کنندگان به شرکت توزیع برق استان است.

عبدالکریم پروه در ادامه با بیان اینکه این طرح در راستای اشتغال زایی در مناطق کمتر توسعه یافته روستایی است، اظهار کرد: طرح جهاد روشنایی، توسعه منابع انرژی کم برخوردار کشور از طریق پنل‌های خورشیدی در راستای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، شرایط جغرافیایی خاص، ظرفیت‌های زیاد کشور در این حوزه و از برنامه‌های شاخص سازمان بسیج مهندسین صنعتی در سال ۹۷ است.

وی افزود: طرح جهاد روشنایی، راه اندازی نیروگاه‌های خانگی از طریق نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی را با همکاری سازمان‌های مربوطه و با در نظر گرفتن سرمایه لازم ۴۰ میلیون تومانی برای افراد کم درآمد روستا‌های کم برخوردار را در نظر دارد که ۳۰ میلیون تومان آن با هماهنگی بانک‌های عامل به منظور اعطای تسهیلات کم بهره برای طرح، ۵ میلیون کمک بلاعوض توسط سازمان بسیج مهندسین صنعتی در قالب نصب و راه اندازی پنل ارائه می‌شود و ۵ میلیون تومان آن سرمایه اولیه فرد متقاضی خواهد بود.

پروه ادامه داد: مهم ترین اهداف طرح جهاد روشنایی سازمان بسیج مهندسین صنعتی را کمک به تولید انرژی و تامین قسمتی از برق شبکه سراسری در کشور، ایجاد اشتغال و درآمدزایی در مناطق کم برخوردار از طریق ساخت و راه اندازی و نیروگاه‌های خانگی، تمرکز زدایی از تولید انرژی تجدید پذیر و کمک رسانی به پدافند غیرعامل کشور، کاهش تعداد مهاجرت‌ها و انگیزه برای حضور در روستا و انجام دیگر فعالیت‌های تولیدی و کاهش مصرف سوخت فسیلی و تبعات منفی گسترده اقتصادی و زیست محیطی آن در تولید برق عنوان کرد.

در این نشست مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: این طرح در حوزه بسیج صنعتی به اقتصاد مقاومتی کمک شایانی می‌کند، در استان نیز این طرح قابلیت راه اندازی شدن دارد.

راهزادی در ادامه بیان کرد: پایداری تولید برق برای شرکت توزیع نیروی برق در این زمینه وجود دارد که در این حوزه افزایش متقاضی را نیز داشته ایم، استان‌های پیشرو در این زمینه استان‌های یزد و خوزستان است که می‌توانیم در این زمینه از تجربیات آنان استفاده کنیم و تشویق به انشعابات خانگی برای سرمایه گذاری را می‌توان داشت و در استان نیز مجوز تا سقف ۱۰۰ کیلو وات ساعت برق را گرفته ایم که ظرفیت استان به همین اندازه است و بیشتر از این ظرفیت در استان خوزستان و در سطح کشور وجود دارد.

رییس پارک علم و فناوری در استان نیز در ادامه عنوان کرد: نیرو‌هایی درون استان با پتانسیل بالایی وجود دارد که با نگاه به این طرح علاوه بر کار خدماتی، استفاده از متخصصان در حوزه انرژی‌های نو را می‌توانیم داشته باشیم. اشتغال در حوزه صنعت از مزایای این طرح است.

هاشمی بیان کرد: طبق مصوبه دولت در این زمینه، از این طرح می‌توان ۲۰ درصد از انرژی برق ادارت دولتی را تامین کرد و همچنین می‌توانیم از تجربیات استان‌های موفق، با استفاده از ظرفیت‌های استان و همچنین از شرکت‌های داخلی و نیرو‌های توانمند درون استانی در این حوزه بهره لازم در جهت اشتغال زایی را ببریم.

وی افزود: استفاده از دانش شرکت‌های خوب و سوق دادن به سمت شرکت‌های دانش بنیان، قرارداد با بخش توسعه و امداد آستان قدس رضوی و همچنین استقبال از شرکت‌ها به منظور فعالیت در پارک‌ها از برنامه‌های پارک می‌باشد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد نیز اظهار کرد: تاکنون و طبق برنامه‌های قبلی کمیته امداد، ۱۳ مورد در استان شناسایی شد که تنها ۱۰ نفر از آن‌ها وارد چرخه شدند و سه نفر دیگر انصراف دادند.

مبشری ضمن آمادگی برای معرفی و شناسایی افراد تحت پوشش از حمایت این افراد در تامین سرمایه اولیه طرح جهاد روشنایی در استان جهت همکاری با سازمان بسیج مهندسین صنعتی خبر داد.

هدایت خواه مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان گفت: شناسایی و معرفی افراد کم درآمد را از دهستان هدف و از طریق کانون‌های خادم یاری و با نظر کارگروه اشتغال و کارافرینی دفتر نمایندگی آستان قدس به سازمان بسیج مهندسین صنعتی خواهیم داشت و دفتر نمایندگی آستان قدس در استان این آمادگی را برای حضور گروه‌های جهادی جهت مشارکت و همکاری در این زمینه دارد.

همچنین مسئول سازمان بسیج سازندگی گفت: در صورت ارائه مصوبات و تفاهم نامه‌های مربوطه و با اختصاص اعتبارات لازم برای همکاری در طرح اعلام آمادگی کردند.

انتهای پیام/ژ

توسعه منابع انرژی کم برخوردار استان با کمک بسیج مهندسین

برچسب ها: سپاه ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.