کد خبر: ۶۷۹۴۹۷۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰
۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰
کد خبر : ۶۷۹۴۹۷۱

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد کلم سفید و کشمش را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سالاد کلم سفید و کشمش را در یک رستوران خوردم. به نظرم طعمش عالی اومد. از اون سالاد‌هایی که اگه تو مهمونی درست کنید مهموناتون خوششون میاد. خانمای کدبانو پیشنهاد می‌کنم این سالاد خوشمزه را حتما امتحان کنید.


بیشتر بخوانید:طرز تهیه سالاد روسی


مواد لازم

کلم سفید خلالی: (برش‌های نازک زده شده) نصف کلم متوسط
هویج رنده شده: درشت دو عدد
گردو نگینی خرد شده: نصف پیمانه
کشمش: ۲۰۰ گرم تقریبا یک لیوان و نصفی (لیوان دسته دار فرانسوی)
ذرت بخارپز: ۲۰۰ گرم یا یک لیوان و نصفی
سس مایونز: سه تا چهار قاشق غذاخوری
ماست چکیده سفت: سه تا چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید یا فلفل سیاه: به میزات لازم
روغن زیتون بی بو: یک تا دو قاشق غذاخوری

من از آب لبو داخلش استفاده کردم میتونید کلا حذفش کنید و یا به جاش از نصف پیمانه آبلیموی تازه استفاده کنید.

۱. برگ کلم‌ها را خلالی ریز برش بدید و هویج را رنده کنید.

۲. کشمش پلویی ریز را داخل آبکش بریزید و چند بار خوب بشویید.

۳. ذرت را هم بخار پز کنید و روش آب سرد بریز تا خنک بشود.

۴. گردو‌ها را هم با دست به تیکه‌های درشت خرد کنید.

۵. داخل یک ظرف گود سس مایونز، ماست چکیده و نمک و فلفل و آب لیموی تازه و روغن زیتون بریزید.

۶. خوب باچنگال هم بزنید تا مقداری سس رقیق بشود.

۷. بعد همه‌ی مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۸. داخلی ظرفی که میخواهید سالاد را سرو کنید بریزید و با گردو و کشمش و ذرت آن را تزئین کنید.

نکات

اگه محدودیت خوردن سس مایونز دارید کلا حذفش کنید و فقط از ماست چکیده استفاده کنید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر