مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه؛

بانک ها در پرداخت تسهیلات به متقاضیان گردشگری سخت گیری زیادی می کنند

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: باید تا آنجا که می توانیم موانع پیش پای سرمایه گذاران را برطرف کنیم .

بانک ها در پرداخت تسهیلات به متقاضیان گردشگری سخت گیری زیادی می کنندبه گزارش   خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه  ؛   قادری با بیان اینکه بانکها برای پرداخت تسهیلات شرایط را تسهیل کنند، اظهار کرد: در راستای آسان سازی و با توجه به اینکه بانک ها در پرداخت تسهیلات به متقاضیان گردشگری روستایی سخت گیری های زیادی می کنند با استاندار کرمانشاه مکاتبه و موضوع را پیگیری خواهم کرد. 

او در ادامه با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی تعداد دو هزار 46 نفر در سال 97 تعهد اشتغال دارد، افزود: تا کنون تعداد یک هزار و 920 نفر اشتغال در سامانه رصد به ثبت رسیده است. 

قادری بیان  کرد: کارگروه اشتغال اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه با حرکت مناسب و رو به جلو در حرکت است و طی ماههای آینده نیز کل تعهد اشتغال خود را ثبت خواهد کرد. 

وی در ادامه بیان داشت: بنا داریم به منظور ارتقای سطح مهارت ها، دوره های آموزشی برای مددجویان بهزیستی در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی برگزار کنیم. 

مدیر کل میراث فرهنگی کرمانشاه بیان کرد: امکانات آموزشی، تحقیقاتی و فرهنگی به منظور تقویت، رشد و توسعه بنیه علمی، پژوهشی و آموزشی گروه های هدف در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی در اختیار جامعه هدف قرار خواهد گرفت. 

او ادامه داد: با تعاملات بین بخشی می توان برگزاری جشنواره، المپیاد، نمایشگاه و کارگاه های آموزشی در حوزه صنایع را با دیگر ادارات برگزار کنیم. 

مدیر کل میراث فرهنگی کرمانشاه در ادامه بیان کرد: امروز بحث گردشگری و بوم‌گردی یکی از محورهای توسعه در مناطق مختلف کشور بوده و این سازمان برای توسعه و بهره برداری بیشتر از این مناطق آنها را به بخش خصوصی واگذار می کند. 

علی ملکشاهی معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه  گفت: شرح وظایف این معاونت بسیار گسترده و ساختار آن نیاز به اصلاح دارد و کمبود نیرو در واحد اشتغال نیز از مشکلات آن محسوب می شود. 

او با بیان اینکه این معاونت بیشتر بروی اشتغال استانی و ملی تمرکز کرده است، افزود: دفتر تشکل های مردم نهاد، دفتر تسهیلات و تامین منابع و بخش مناطق و روستاهای نمونه گردشگری از بخش های این معاونت هستند. 

ملکشاهی افزود: 50 منطقه نمونه گردشگری و 14 روستای هدف گردشگری در سطح استان وجود دارد که به نتایجی که از ابتدا به دنبال آن بودند، نرسیدند. 

وی گفت: در حوزه تشکل های مردم نهاد، 7 انجمن در سطح استان فعالیت می کنند، که مجوزهای آن توسط اداره کل میراث فرهنگی صادر شده است. 

وی در ادامه با بیان اینکه حدود 10 درصد از اعتبارات صندوق توسعه روستایی استان کرمانشاه به اداره کل میراث فرهنگی این استان اختصاص یافت ، بیان  کرد: اعتباری بالغ بر 35 میلیارد تومان به این اداره تخصیص یافت که به صورت صددرصد جذب و در قالب تسهیلات پرداخت شده است. 
ملکشاهی همچنین با بیان اینکه در حوزه اعتبارات فراگیر نیز 78 میلیارد تومان به میراث فرهنگی کرمانشاه اختصاص یافته است، افزود: از این اعتبار مبلغ 55 میلیارد تومان مصوب شده که تا کنون هیچ ابلاغی به ما اعلام نشده است.  

جواهری مسئول واحد بوم گردی معاونت سرمایه گذاری با بیان اینکه توسعه اقامت گاه های بوم گردی در سطح استان در اولویت سازمان است افزود: با ایجاد هر واحد بوم گردی دو تا سه نفر اشتغال زایی مستقیم و حدود چهار نفر نیز اشتغال زایی غیر مستقیم به وجود می آید. 

وی  با بیان اینکه تا کنون در سطح استان 278 متقاضی واحد بوم گردی به این اداره کل مراجعه کرده است، بیان کرد: از این تعداد تا کنون برای 90 پرونده موافقت اولیه، برای 110 پرونده موافقت اصولی و برای 10 پرونده پروانه بهره برداری صادر شده است. 

جواهری در خصوص شرایط پرداخت تسهیلات نیز گفت: تسهیلات واحد های بوم گردی با سود 6 درصد به متقاضیان پرداخت می شود که برای شهرستان ها در صورت تائیدیه کمیته فنی اشتغال تا سقف 250 میلیون تومان پرداخت خواهد شد. 

انتهای پیام/ز

توسعه اقامت گاه های بوم گردی در سطح استان در اولویت  است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار