فیلمی تاثربرانگیز از لحظات پیدا شدن تکه‌های استخوان پیکر شهدای دفاع مقدس و پلاک آن‌ها را مشاهده می‌کنید.

تفحص پیکر شهدا در کردستان عراق در دی ماه ۹۷ +فیلمبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تفحص پیکر شهدای گمنام یکی از کارهایی است که از پایان جنگ تحمیلی تاکنون توسط نیروهای کمیته جستجوی مفقودین در کشور صورت می‌گیرد و دیدن تصاویر و فیلم‌هایی مستند با این مضمون تلنگری بجا و واجب است برای مردم و مسئولانی که گاهی فراموش می‌کنند امنیت، آسایش و آرامش فعلی این مرز و بوم را مدیون چه کسانی هستند.

نیروهای تفحص پیکر مطهر شهدا روزها و ماه‌ها در مناطق عملیاتی که رزمندگان دفاع مقدس در آنجا حضور داشتند، به جستجو و تفحص می‌پردازند و در شرایطی بسیار سخت این اقدام را با جان و دل انجام می‌دهند تا بتوانند به لحظات چشم انتظاری طولانی مادران و پدران شهدا پایان بدهند.

با گذشت 3 دهه از پایان جنگ تحمیلی رژیم بعث کشور عراق علیه مردم ایران، مناطق عملیاتی جبهه‌های جنوب کشور و همچنین جبهه‌های غربی که رزمندگان در آنجا به دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی مشغول بودند، هنوز هم امانت دار پیکر مطهر و گلگون کفن علی‌اکبر پدران و مادران چشم به راهی است که مرهمی جز حضور در قبور مطهر شهدای گمنام برای رفع دلتنگی ندارند.

پس از پیدا شدن پیکر مطهر شهدا خبر حضور آن‌ها که در شهر می‌پیچد، حال و هوای همه مردم را به یاد غربت رزمندگان جاویدالاثر و حکایت چشم به راهی مادران و پدران آن‌ها معطر می‌شود و همه مردم منتظر رسیدن مهمانانی گرانقدر و والامقام هستند.

در ادامه این خبر فیلمی از جستجو و تفحص نیروهای کمیته جستجوی مفقودین را مشاهده می‌کنید که در ماه جاری در منطقه کردستان کشور عراق انجام شده است.

این فیلم حاوی تصاویری تاثربرانگیز از پیدا شدن تکه‌های استخوان پیکر شهدا و پلاک آن‌هاست که حامل خبر شیرین پایان چشم انتظاری و بی‌قراری خانواده معظم شهدا است.

 
برچسب ها: شهدا ، تفحص
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۱ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
روح شهدا صلوات همه ملت ایران مدیون شهداهستند لهنت خدابه صدام
Iran (Islamic Republic of)
قادر مرادی از خلخال
۰۹:۰۸ ۰۱ فروردين ۱۳۹۸
در مورد چنین مردانی چی میشه گفت ، فقط شهدا واقعا شرمنده ایم یاد سردارانی چون حاج ابراهیم همت مهدی باکری زیندین
صیاد شیرازی که از روح جهادی بالایی برخوردار بودند یاد شان گرامی و پر رهرو باد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
کاش منم شهید شده بودم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۲۶ دی ۱۳۹۷
شهدا فقط شر مند ه ایم
Iran (Islamic Republic of)
ا-ج
۲۲:۳۶ ۲۶ دی ۱۳۹۷
عزت و شرف ما مردم ایران مدیون شهدا بوده وخواهدبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۴ ۲۶ دی ۱۳۹۷
تا زمانی که نهم سر به لحد یاد تو هرگزم از دل نرود
دلم از هجر تو سوخت آن حد که ابد اثر سوختگی آن نرود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۱ ۲۶ دی ۱۳۹۷
شرمندگی شما به درد شهدا نمی خوره تو هر کار هستی کارت رو درست و خداپسندانه انجام بده ایرانی ایرانی ایرانی ایرانی ایرانی ایرانی اون وقت شهدا هم ازت راضین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۲۶ دی ۱۳۹۷
وای بحال مسئولین که همه اینا رو فراموش کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۶ ۲۶ دی ۱۳۹۷
شهدا شرمنده ایم
Iran (Islamic Republic of)
سیدمجید
۲۰:۵۳ ۲۶ دی ۱۳۹۷
کاش حداقل من خودمامیگم جسارت نشه توهین نشه خداوندلیاقت بهم میدادکه فقط حرمت یک قطره خون فقط یک شهیدوتوی زندگیم داشته باشم فدای فقط یک قطره خون شهدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۳ ۲۶ دی ۱۳۹۷
لعنت به گور صدام
Iran (Islamic Republic of)
بهبهان
۲۰:۴۱ ۲۶ دی ۱۳۹۷
شهدا التماس دعا دارم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۰:۲۵ ۲۶ دی ۱۳۹۷
یاد شهیدان گرامی انشاله بتونیم با رفتارهامون گوشه از زحمات این شهیدان جبران کنیم فدای خاک پاشون
فدای پلاکای زده بیرون از دل خاکشون
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۲۰:۰۷ ۲۶ دی ۱۳۹۷
سلام بر شهیدان. جایی چیزی سایتی هست که بشه همرزمامو پیدا نکنم؟ یا اسامی دوستان شهید شده ام رو پیدا کنم؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ بانک اطلاعات جایی هست؟ از دوستای شهیدم مطلع بشم. ممنونم از کمکتون
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۲۰:۰۰ ۲۶ دی ۱۳۹۷
سلام من سه سال آخر جنگ مفقود بودم. اسیر بودم اروگاه چهارده. واقعا در حق ما ظلم شد. چند نفر از دوستانم جلو خودم به شهادت رسیدن. بشکنه دستشون که بچه های ایران رو شهید کردن. چقدر سخت بود. آزاد شدم مادر و پدرم پیر شدن و مریض شدن. چقدر سخته دوری و انتظار. بچه هامونو پرپر کردن. ما که شرمنده شهدا هستیم. اونهایی که میلیارد میلیارد پول میبرن خجالت بکشن. هرچند معرفت ندارن پول و اموال دولت و ملت خوردن نداره... نمیشه گفت چقدر خوب بودن. درود خداوند بر شهدا و خانواده های عزیز و صبورشون.
۱۲۳