تشکیل جلسه کارگروه مدیریت بحران در حوزه ارتباطات آذربایجان غربی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی گفت: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته برای بارش های سیل آسا در استان و برای ایجاد آمادگی های لازم برای مقابله با حوادث غیر مترقبه در حوزه ارتباطات این نشست به صورت اضطراری تشکیل شد.

تشکیل جلسه کارگروه مدیریت بحران در حوزه ارتباطات به دلیل پیش بینی بارش های سیل آسابه گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی در اولین جلسه کارگروه مدیریت بحران در حوزه ارتباطات اظهار کرد: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته برای بارش‌های سیل آسا در استان و برای ایجاد آمادگی‌های لازم برای مقابله با حوادث غیر مترقبه در حوزه ارتباطات این نشست به صورت اضطراری تشکیل شد.

قاسم جلیلی نژاد در اولین جلسه کارگروه مدیریت بحران در حوزه ارتباطات که در حضور مدیر کل بحران استان تشکیل شد، اظهار کرد:بطور کلی مدیریت بحران به معنای سوق دادن هدفمند جریان پیشرفت امور، به روالی قابل کنترل و انتظار بازگشت امور در اسرع وقت، به شرایط قبل از بحران است.

وی با بیان هدف از تشکیل این کارگروه عنوان کرد: هدف اصلی ما ارتقاء سطح آمادگی جهت مقابله با حوادث غیر مترقبه طبیعی و غیر طبیعی و پایدار نگه داشتن زیرساخت‌های ارتباطی بعنوان یکی از ضرورریترین بخش‌ها در مواقع بحران است.

جلیلی نزاد در ادامه به اقدامات انجام شده پرداخت و گفت: انجام رایزنی‌ها و مکاتبات لازم جهت تشکیل کارگروه، پیگیری اجرا و پیاده سازی پروژه رادیوترانک در استان و همچنین پیگیری اجرا و پیاده سازی پروژه بالن اینترنتی مدیریت بحران ازجمله اقدامات صورت گرفته در این راستا است.

مدیرکل ارتباطات آذربایجان غربی، با اشاره به پوشش تلفن‌های همراه در جاده‌های خاطرنشان کرد: در بحث پوشش جاده‌ای مشکل اصلی در کوهستانی بودن آذربایجان غربی است و در سفر اخیر معاون وزیر ارتباطات به استان، مصوب شد که ۲۰۰ کیلومتر از نقاط کور جاده‌های استان برای استفاده بهتر از خدمات ارتباطی تقویت شود که تا کنون ۶۰ درصد این طرح انجام شده است.

جلیلی نژاد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ارتباطی استان عنوان کرد:استان آذرایجان غربی از نظر تعداد مشترکین تلفن‌های روستایی (GSM – WLL) رتبه اول را در سطح کشور داشت که با دستور وزیر ارتباطات بعنوان استان پایلوت در ارتقاء این سیستم به شبکه تلفن همراه انتخاب شد و این طرح در شهرستان‌های پلدشت، چالدران، ماکو و شوط بعنوان اولین نقاط این استان اجرایی شد و امروز روستائیان می‌توانند با تعویض سیم کارت‌های روستایی از این امکان بهرمند شوند.

جعفری مدیر کل بحران استان ضمن ابراز رضایت از نتایج این جلسه عنوان کرد: کشور ما جزو ۱۰ کشور حادثه خیر دنیا است و از ۴۳ نوع حادثه اتفاق افتاده دردنیا ۳۴ نوع آن در کشور و ۲۶ نوع آن در استان اتفاق افتاده و احتمال به وقع پیوسته آن است.

جعفری از ۹۵۰ میلیارد تومان خسارت مالی در حوادث ... مترقبه امسال خبر داد و گفت: در اثر حوادث سیل، ساعقه و طوفان در استان آذربایجان غربی ۱۲ نفر از هموطنان ما جان خود را از دست دادند.

مدیر کل بحران آذربایجان غربی با اشاره به این مطلب که حادثه خبر نمی‌کند، اظهار کرد: حادثه در عرض چند ثانیه اتفاق افتاده و مشکلات بسیاری را به جامعه وارد می‌کند و به صورت زنجیره‌ای تمام حوزه‌ها را درگیر می‌کند.

جعفری با اشاره به چرخه ۴ گانه مدیریت بحران گفت:مدیریت بحران شامل چهار مرحله پیشگیری، آمادگی، مقابله و باسازی است که بعد از وقوع حادثه، بحران‌های جدیدی برای مدیران این حوزه اعم از بحران یکپارچه کردن مدیریت، بحران اطلاع رسانی، بحران ارتباطات، بحران سیاسی امنیتی، بحران امداد و نجات، بحران زنده یابی و سایر بحران‌ها به وجود می‌آید که برای هرکدام از آن‌ها کارگروه‌هایی در حوزه‌های مربوطه به وجود آمده است و این کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات در این راستا می‌باشد.

وی افزود:ارتباطات نقش بی بدیلی در مدیریت بحران دارد و به همین جهت باید تمام اپراتور‌ها در این کارگروه پایگاه اطلاعات مشخص و آمارامکانات موجود را داشته باشند تا در مواقع ضروری بتوان مدیریت بحران مطلوبی انجام داد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار