ثبت ۴۶۶ اثر در سامانه جشنواره رسانه‌های کردی

دبیر نخستین جشنواره و نمایشگاه رسانه‌های کُردی از ثبت ۴۶۶ اثر در سامانه الکترونیکی این جشنواره خبر داد.

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،  شیروان یاری دبیر نخستین جشنواره و نمایشگاه رسانه‌های کُردی گفت: آثار ثبت شده در بخش اصلی جشنواره باید به یکی از لهجه‌های زبان کُردی منتشر شده باشد در غیر این صورت حذف خواهند شد.

وی افزود: تعداد آثار ثبت شده در سامانه الکترونیکی جشنواره رسانه‌های کُردی مربوط به ۱۵۶ شرکت کننده از مناطق کُردنشین کشور است.

یاری با اشاره به اینکه ۶۰ درصد آثار ثبت شده به زبان فارسی است، افزود: آثار بخش اصلی جشنواره باید به یکی از لهجه‌های زبان کُردی منتشر شده باشد که علیرغم اطلاع رسانی انجام شده، بیشتر آثار ارسالی به زبان فارسی است.

دبیر نخستین جشنواره و نمایشگاه رسانه‌های کُردی اضافه کرد: قطعا آثار ارسال شده بعد از انطباق آن‌ها با فراخوان جشنواره داوری خواهند شد و شرکت کنندگان می‌توانند تا ۳۰ بهمن با مراجعه به سامانه نسبت به رفع نواقص آثار خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه تا تاریخ مذکور افرادی که تمایل به شرکت در جشنواره دارند می‌توانند آثار خود را در سامانه به ثبت برسانند، یادآور شد: فرصت شرکت در جشنواره تمدید نخواهد شد.

یاری گفت: تاکنون کردستان با ۲۹۲ اثر از ۸۵ نفر رتبه اول، کرمانشاه با ۱۱۳ اثر از ۳۱ نفر رتبه دوم، آذربایجان غربی با ۲۹ اثر از ۱۹ نفر رتبه سوم و ایلام با ۲۸ اثر از ۱۲ نفر رتبه چهارم را در ثبت آثار در سامانه جشنواره به خود اختصاص داده اند.

وی تاکید کرد: در بخش گزارش از ۷۴ اثر ارسالی تنها ۸ اثر به زبان کُردی است و به عبارتی ۶۶ اثر ارسالی شرایط حضور در بخش داوری را ندارد.

یاری اظهار داشت: در بخش تیتر هم از ۴۷ اثر ثبت شده تنها هفت اثر به زبان کُردی، در بخش سر مقاله از ۱۱۷ اثر ارسالی تنها ۴۸ اثر به زبان کُردی و در بخش خبر پنج خبر ارسال شده که ۱۰۰ درصد آن به زبان فارسی است بنابراین این تعداد اثر شرایط شرکت در جشنواره را ندارند.

وی افزود: در بخش مصاحبه هم از ۶۰ اثر ارسالی تنها ۳۵ اثر به زبان کُردی است که این مساله نشان دهنده ضعف ساختاری در روزنامه نگاری کُردی است.

دبیر نخستین جشنواره و نمایشگاه رسانه‌های کُردی با بیان اینکه در بخش طنز و کاریکاتور نیز ۴۸ اثر ارسال شده است که ۴۲ اثر آن بدون مشکل پذیرش شده است، یادآور شد: در بخش طراحی و صفحه آرایی ۲۲ اثر ارسال و در بخش عکس نیز ۶۸ اثر پذیرفته شده است.

وی اضافه کرد: محدودیتی از لحاظ زبانی برای بخش جانبی این جشنواره که موضوع آن شعار سال است وجود ندارد و تاکنون ۳۸ اثر از ۲۱ شرکت کننده در سامانه جشنواره ثبت شده است.

یاری گفت: در بخش نشریات دانشجویی هم تنها ۲ اثر از یک شرکت کننده ثبت شده که به دلیل رقابتی نبودن حذف خواهد شد.
نخستین جشنواره مطبوعات و رسانه‌های کُردی قرار است سال آینده در سنندج برگزار شود.

انتهای پیام/م

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.