تاکید آیت الله جوادی آملی بر شناخت جایگاه بانوی بزرگ اسلام و زنان

آیت الله جوادی آملی ضمن تاکید بر شناخت جایگاه بانوی بزرگ اسلام و زنان در فرهنگ دینی و قرآنی گفت: کسی اجازه حرف زدن درباره زن و مقام او را دارد که او را آفریده باشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، به نقل از روابط عمومی مرکز اسلامی فاطمیه (س) شهرستان مُهر، هیات امنای همایش ملی ریحانه النبی به صورت جداگانه با حضرات آیات عبدالله جوادی آملی و لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید در شهر قم دیدار کردند.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار با ابراز خرسندی از برگزاری سالانه همایش ریحانه النبی خطاب به دست اندرکاران این همایش گفت: شما، چون در زمینه معرفی حضرت زهرا (س) یک گام جامع برداشتید، این تلاش شما از مرز‌های ملی و منطقه‌ای خواهد گذشت و بین المللی خواهد شد.

این مرجع تقلید و مفسر قرآن کریم افزود: وقتی از وحی و عقلانیت وحیانی سخن به میان می‌آید این سخن می‌تواند جهانی شود.

آیت الله جوادی آملی ضمن تاکید بر جایگاه بانوی بزرگ اسلام و زنان در فرهنگ دینی و قرآنی گفت: کسی اجازه حرف زدن درباره زن و مقام او را دارد که او را آفریده باشد و وقتی به کلام خدا مراجعه می‌کنیم می‌بینیم که خداوند در قرآن نمی‌گوید حضرت مریم نمونه زنان خوب است بلکه می‌گوید نمونه مردم خوب است که این حرف باید جهانی شود.

این فیلسوف و مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه این جامعه را عاطفه می‌گرداند افزودند: زن صاحب این ویژگی است و صله ارحام که مورد تاکید دین قرار گرفته براساس عاطفه مادر بنا شده چرا که رحامت از مادر است.

این مرجع تقلید تاکید کرد: خداوند این هنر را به زن داده که رحامت و صله رحم از راه او سامان پذیرد، پس زن این عظمت و جلال را دارد و بنابراین باید از برگزاری این همایش بیشترین استفاده در تبیین این مسائل برده شود و به این امر توجه شود که حضرت زهرا (س) خود به تنهایی یک امت است.

بر اساس این گزارش، هیات امنای همایش ریحانه النبی با حضرت آیت الله صافی گلپایگانی نیز دیدار کردند.

در این دیدار، آیت الله صافی گلپایگانی پس از استماع گزارش رئیس هیات موسس مرکز اسلامی فاطمیه (س) درباره اقدامات انجام شده در جهت برگزاری سومین همایش ریحانه النبی گفت: قطعا از برگزاری این همایش خجسته بیش از هر کس فرزند ایشان حضرت امام زمان (عج) خشنود خواهند شد.

این مرجع تقلید افزود: پرداختن و توجه کردن به زندگی ویژه حضرت زهرا (س) پرداختن به گوهر دین مبین اسلام و دردانه پیامبر (ص) است و من از دست اندرکاران برگزاری این همایش ملی قدردانی می‌کنم.

در این دیدارها، حجت الاسلام و المسلمین عبدالواحد موسوی لاری رئیس هیات موسس مرکز اسلامی فاطمیه (س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) نماد راستین نبوت، امامت و ولایت است و تاسی به ایشان و شناخت ویژگی‌های شخصیتی، تاریخی و تاثیر شخصیتشان در دنیای اسلام و تشیع غیرقابل انکار است.

وی افزود: برگزاری سالانه همایش ملی ریحانه النبی در ایام مبارک تولد ایشان (که امسال همزمان با هشتم اسفندماه است) بهانه‌ای برای شناختن و شناساندن شخصیت این بانوی بزرگ اسلام است.

رئیس هیات موسس مرکز اسلامی فاطمیه (س) اظهار داشت: در این دوره علاوه بر جایزه ادبی ریحانه و برنامه‌های شب شعر و داستان ریحانه و سخنرانی علمی و جشن‌های مردمی، کتاب سال ریحانه النبی نیز انتخاب می‌شود و از این پس در هر سال به بهترین کتابی که پیرامون زندگی و سیره و شخصیت ایشان منتشر می‌شود جایزه ویژه‌ای تعلق خواهد گرفت.

موسوی لاری گفت: به دنبال این هستیم تا در سال‌های آتی این جایزه را در ۲ بخش ملی و جهانی اهدا کنیم.

بنا بر اعلام دبیر منطقه‌ای همایش ملی ریحانه النبی (س)، این همایش از اول تا هفتم اسفندماه امسال با اجرای برنامه‌هایی در تهران، شیراز و شهرستان مُهر در جنوب فارس برپا می‌شود.

تیمور قاسمی افزود: همایش ملی ریحانه النبی (س) در ۲ سال گذشته در سطحی گسترده، عالی و فاخر برگزار شده است و به لحاظ علمی برترین‌های علمی ادبی و پژوهشی کشور در حوزه شعر، داستان و ادبیات در برگزاری این همایش چه در ارسال آثار، چه داوری و اجرا، مشارکت داشته‌اند.

دبیر منطقه‌ای همایش ملی ریحانه النبی (س) گفت: در بخش قرآن و عترت سطح همایش بسیار بالا بود و برترین‌های علمی شرکت کردند، مقاله دادند و یا سخنرانی کردند.

قاسمی با اشاره به تایید و استقبال علما و مراجع از این همایش گفت: همایش ملی ریحانه النبی (س) هر سال با پیام مراجع تقلید و با حضور نمایندگان آن‌ها شروع به کار کرده است.

وی درباره اهداف اصلی این همایش گفت: در مورد دخت گرامی رسول اکرم (س) اقدامات فرهنگی زیاد شده است، اما کار علمی، پژوهشی و ادبی به ندرت صورت گرفته و بیشتر بخش حزن و اندوه و احساسی زندگی ایشان مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر منطقه‌ای همایش ملی ریحانه النبی (س) گفت: در بُعد علمی این همایش و جایزه ادبی ریحانه و کتاب سال، تنها رویداد در کشور است که به صورت جدی در این خصوص کار می‌کند.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های جدید در سومین دوره همایش ریحانه النبی (س) گفت: با هدف پیوند دادن نسل جوان و دانش آموزان با ائمه اطهار و به ویژه حضرت زهرا (س) برای اولین بار همایش دانش آموزی ریحانه النبی با مدیریت، اجرا و حضور خود دانش‌آموزان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در سومین دوره برای نخستین بار کتاب سال ریحانه معرفی خواهد شد و پس از آن به صورت سالانه کتاب سال ریحانه نیز از محور‌های اصلی این همایش ملی خواهد بود.

شهرستان مُهر در فاصله ۳۳۰ کیومتری جنوب شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.