دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰:

فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای در VOD عرضه می شود

قربانی گفت: فیلم‌های برگزیده جشنواره در VODها (سایت‌های اشتراک ویدئو) عرضه می‌شود و درآمد حاصل از آن به فیلمساز تعلق می‌‌گیرد.

فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای در VOD عرضه می شودبه گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰ در حوزه هنری با حضور جمعی از اهالی رسانه، علی قربانی دبیر جشنواره و محمد زرویی نصرآباد مدیرعامل سپهر سوره هنر برگزار شد.

یزدان عشیری مدیر روابط عمومی جشنواره در ابتدا گفت:سینمای کوتاه خواستگاه استعداد‌های نهفته سینمای ایران است و تجربه سینماگرانی که فیلم‌های بلند می‌سازد نشان داده که سینمای ایران نیاز به پوست اندازی و جوان گرایی دارد.

وی افزود: جشنواره بین المللی ۱۰۰ یکی از سرمایه‌های بی نظیر و بی بدیلی است که می‌تواند با کمک اهالی رسانه استعداد‌های کل کشور را معرفی کند.

علی قربانی بیان کرد: خدا را شاکریم که دوازدهمین دوره را شروع می‌کنیم، اما یک سری درد دل‌ها و مشکلاتی است که باید به آن اشاره کرد.

وی افزود:زمانی که استارت برگزاری این جشنواره زده شد اهدافی پشت آن بود که خوشبختانه تا امروز به آن رسیده ایم؛ جشنواره برای ما بهانه است، چون هدف ما این است که از طریق آن سطح تولید را بالا ببریم تا سینمای اخلاق به راحتی و درستی به مخاطب ارائه شود و کارکردش را در مسائل اجتماعی می‌توانیم شاهد باشیم.

قربانی بیان کرد: هدف ما این است که اول تولید و بعد  پخش داشته باشیم تا بتوانیم سینمای اخلاق که شعار ماست را به خوبی انتقال بدهیم.

وی افزود:ما در مسائل مختلف جامعه درگیر بی اخلاقی هستیم که جشنواره فیلم ۱۰۰ می‌تواند از طریق همین تلفن، همراه خوبی باشد و اخلاق گرایی را تلنگر بزند و به مردم یادآوری کند، چون ما کشوری غنی از فرهنگ و علم هستیم و به خوبی می‌توانیم بهترین پیام‌های اخلاقی را دریافت کنیم.

دبیر جشنواره با بیان اینکه ما پیامبران و امامانی داریم که سخنان گهرباری دارند که در مسیر اخلاق گرایی جامعه می‌تواند تاثیر زیادی بگذارد، گفت: جشنواره ۱۰۰ بستر مناسبی برای چنین اهدافی است.

قربانی ادامه داد:در جشنواره فیلم ۱۰۰ به دنبال فیلمی کامل از هر لحاظ هستیم یعنی از ایده تا مسائل تکنیکی و هدف آن باید به خوبی عمل کرده باشد.

وی با بیان اینکه سراغ ارگان‌های مختلفی رفتیم و گفتیم که این جشنواره به حوزه هنری ربط ندارد بلکه تک تک ایرانی‌ها صاحب آن هستند از این رو خواستیم که در تولید فیلم‌های ۱۰۰ کمک کنید و سوژه‌های خودتان را با رویکرد مثبت در تولید اعمال کنید، ادامه داد:از کمیته امداد که هوشمندانه حدود صد فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای تولید کرده است، تشکر می‌کنم چرا که پس از پخش آن در تلویزیون و نقاط دیگر، تاثیرات مثبت فراوان آن را شاهد بودیم.

از هر فرد و ارگانی که می‌تواند چنین اتفاقی را رقم بزند دعوت به همکاری می‌کنم.

قربانی ادامه داد:چون جشنواره بین المللی است سعی کردیم که بهترین فیلم‌های کوتاه خوب جهانی را بپذیریم و به فیلمسازان خودمان نشان دهیم شاید برخی از آن‌ها به ماهیت جشنواره ربط نداشته باشد، اما به لحاظ فرم به شدت به سود سینمای ما خواهد بود.

وی بیان کرد:ما با وسواس فیلم‌های خارجی که به آن اشاره کردیم را در یک سانس که ۳۳ فیلم از ۱۹ کشور است را نمایش می‌دهیم.

قربانی گفت:تولید فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای مقدمه‌ای برای شروع سینمای حرفه‌ای و بلند نیست، چون به خودی خود یک تولید و تخصص مستقل محسوب می‌شود. بالاخره ایده پردازی و داستان گویی در ۱۰۰ ثانیه دشوار است و اگر فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای خوب است دلیل نمی‌شود فیلم بلند موفق تولید کند و برعکس.

دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ گفت:چه خوب است فیلمسازان ۱۰۰ ثانیه‌ای را حفظ کنیم، چون هدف ما تولید فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای  است و حتی در دیگر بخش‌های فیلمسازی، چرا باید یک دستیار کارگردان خوب حتما فیلم بلندش را بسازد چرا نباید همیشه یک دستیار کارگردان خوب بماند.از همین جا اعلام می‌کنم پذیرای تمام فیلمسازانی هستیم که می‌توانند فیلم درجه یک تولید کنند.

حمایت حوزه هنری از فیلمسازان کوتاه

قربانی بیان کرد:تمام فیلمسازانی که می‌توانند فیلم کوتاه درجه یک بسازند به ما مراجعه کنند و از آنها حمایت می‌کنیم. هر فیلمسازی که به هر دلیلی فیلمش به بخش مسابقه راه پیدا نکرده می‌تواند تقاضای نمایش فیلمش را بدهد و ما بخشی را برای چنین اتفاقی خارج از بخش مسابقه در نظر گرفته ایم.

وی با بیان اینکه دو فیلم بلند «دایان» (به کارگردانی بهروز نورانی پور) و «دیدن این فیلم جرم است» در روز دوم جشنواره اکران خواهد شد، بیان کرد: مجموعه‌ای از انیمیشن «دیرین دیرین» را انتخاب کردیم که آن هم در جشنواره نمایش داده می‌شود.

قربانی ادامه داد:هادی مقدم دوست ورکشاپ ایده پردازی دارد، در بحث اقتصاد دوستان عزیزم در سپهر، بستر نمایش فیلم‌ها را «VOD» فراهم کردند که درآمدزا هم باشد که به فیلمساز یا صاحب فیلم برمی گردد، در باشگاه فیلم سوره فیلم‌ها را می‌بینند و پس از بررسی کامل، از تولید فیلم بعدی آن فیلمساز حمایت می‌کنند، بخش حمایت کالای ایرانی هم جزء دغدغه‌های اصلی ماست و ما هم به عنوان بخش کوچکی که می‌تواند این کار را انجام بدهد آثاری داریم که جداگانه بررسی می‌کنیم و جایزه می‌دهیم.

محمد زرویی نصرآباد مدیرعامل سپهر سوره هنر در ادامه مراسم گفت: علاوه بر اینکه نگاه جشنواره تولید محور و حمایت از جوانان است. درگاه ورودی را برای کشف استعداد و استعداد پروری نیز می‌توان قلمداد کرد.دوازدهمین دوره جشنواره فیلم ۱۰۰ با یکسال وقفه برگزار می‌شود که به بحث مالی ارتباط پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: جایزه بزرگ می‌تواند به یک فیلم در هر بخشی برسد که پانزده میلیون تومان همراه با تندیس جشنواره است.

زرویی گفت:بهترین کارگردانی دوازده میلیون تومان همراه با تندیس جشنواره و دو فیلم برگزیده به مبلغ هفت میلیون تومان، پنج میلیون تومان در بخش فنی، پنج میلیون تومان به عنوان جایزه دبیر و... هم در برنامه داریم.

 مدیرعامل سپهر سوره هنر ادامه داد:در بخش جهانی مبلغ ۱۵۰۰ یورو به برگزیده‌ها داده می‌شود و در شبکه پنج و مستند برنامه پخش داریم.

وی در خصوص حضور فیلم‌های راجع به چهل سالگی انقلاب بیان کرد: هفته هنر انقلاب توجه ویژه‌ای به این بخش دارد، اما در جشنواره فیلم ۱۰۰ بخش جدا برای این بخش نداریم، ولی فیلم‌هایی با این محتوا نمایش خواهیم داد.

 قربانی گفت: امسال به دلیل محدویت‌های مالی نتوانستیم مثل سال‌های گذشته از مهمانان وفیلمسازان خارجی دعوت کنیم، اما جایزه بگیران بخش بین الملل دعوت شدند و فکر میکنم چهار فیلمساز از چهار کشور هستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار