فلاحت پیشه در دیدار مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه آلمان :

رفتار عهدشکنانه آمریکا و رفتار خنثی اروپا موجب افزایش مخالفت‌ها علیه FATF شد

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در دیدار مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه آلمان از رفتار عهدشکنانه آمریکا و رفتار خنثی اروپا انتقاد کرد.

رفتار عهدشکنانه آمریکا و رفتار خنثی اروپا موجب  افزایش مخالفت‌ها علیه FATF شدبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خانه ملت، فیلیپ آکرمن مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه آلمان در دیدار با فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به روابط دیرینه آلمان و ایران گفت: دو کشور روابط خوبی با یکدیگر دارند که بر این بستر می‌توان روبط دوجانبه را بیشتر از پیش گسترش داد.

مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه آلمان در ادامه با ابراز تاسف از خروج آمریکا از برجام گفت: دولت آلمان بار‌ها از این اقدام ابراز تاسف کرده است و علیرغم اتحاد استراتژیک آمریکا و اروپا، آلمان در مورد ایران کاملاً با آمریکا مخالف می‌باشد و با توجه به پایبندی ایران به برجام تمام تلاش خود را برای باقی ماندن برجام خواهد کرد.

وی افزود: با توجه به ابراز ناراحتی آمریکا از راه اندازی INSTEX دولت‌های اروپایی تمام تلاش خود را برای عملی کردن این ابزار به کار خواهند گرفت. همچنین موضوع FATF که در مجلس شورای اسلامی بستر تصویب آن فراهم شد، برای دولت آلمان بسیار مهم است و امیدواریم به زودی تصویب و اجرایی شود تا شرکت‌های خصوصی بتوانند در بستر این قانون فعالیت‌های خود را آغاز کنند.

مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه آلمان با اشاره به علاقه مندی شرکت‌های خصوصی آلمان برای فعالیت در ایران تصریح کرد: دولت آلمان از گسترش و تبادلات اقتصادی با ایران حمایت کرده و بخش‌های خصوصی را برای فعالیت بیشتر با ایران تشویق می‌کند.

حشمت الله فلاحت پیشه در این دیدار با اشاره به روابط دوستانه و دیرینه میان مقامات ایران و آلمان گفت: دوستی دو کشور از سابقه طولانی برخوردار می‌باشد، با وجود چنین پشتوانه‌ای لازم است که در تقویت این مناسبات تلاش شود و ارتباطات میان ایران و آلمان در سطوح مختلف تقویت گردد.

وی افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به لحاظ اقتصادی نگاه ویژه‌ای به اتحادیه اروپا و در رأس آن آلمان دارد و از گسترش ارتباطات میان دو کشور استقبال می‌کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در ادامه با اشاره به وضعیت جاری و خطرات ناشی از اقدامات گروه‌های تروریستی در منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران ۱۷ هزار شهید توسط گروه‌هایی که در حال حاضر در اروپا فعال و مورد حمایت غرب هستند تقدیم کرده است.

وی افزود: زمانی که ایران در حال مبارزه با داعش بود، آمریکا و برخی از کشور‌های اروپایی گروه تروریستی القاعده جدیدی را تشکیل دادند و باعث ایجاد اقدامات تروریستی علیه ایران شدند، در این راستا ایران و آلمان می‌توانند همکاری‌های خود را برای مقابله با تروریسم و بازگرداندن آرامش به منطقه تقویت کنند.

نماینده مردم اسلام آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عهدشکنی دولت آمریکا و خروج این کشور از برجام گفت: جمهوری اسلامی ایران تعهدات برجامی خود را بطور کامل انجام داده است، اما در مقابل، عهدشکنی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی نوعی ناامیدی نسبت به اروپا را میان مردم و دلتمردان ایران تقویت کرده است که امیدواریم اروپا در رأس آن آلمان قاطعانه و بطور جدی مقابل این رویکرد آمریکایی‌ها ایستادگی نماید و گام‌های عملی و جدی برای بقای برجام برداشته و به همراه دیگر اعضای برجام تحرکات مخرب آمریکا را خنثی سازد.

فلاحت پیشه همچنین با اشاره به طولانی شدن روند تصویب FATF در ایران افزود: نوع رفتار غرب در مقابل برجام باعث شد در جمهوری اسلامی ایران برای تصویب FATF مخالفت‌های جدی بوجود آید. وی همچنین گفت: رفتار عهدشکنانه آمریکا و رفتار خنثیِ اروپا در قبال برجام باعث شد که مخالفت‌ها علیه FATF گسترش یابد و دغدغه مخالفین در این مورد جدی و واقع‌گرایانه است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصمیم دولت آلمان در تعلیق پرواز‌های ماهان به آلمان گفت: این تصمیم با فضای دوستانه حاکم بر مناسبات دو طرف در تناقص است و با وجود سکونت تعداد زیادی از خانواده‌های ایرانی در آلمان و همچنین اقامت هفت هزار دانشجوی ایرانی در این کشور، انتظار می‌رود که دولت آلمان درتصمیم خود تجدیدنظر نماید.

وی با محکوم کردن اقدام دولت بریتانیا در قرار دادن حزب‌الله لبنان در لیست گروه‌های تروریستی گفت: داعش حدود ۴ سال پیش حکم تکفیر بخشی از لبنان حتی مسیحیان را صادر کرد و از سوریه به مرز لبنان حرکت کردند و اگر جوانان حزب‌الله لبنان با آن‌ها مبارزه نکرده بودند بزرگترین جنایت علیه مسیحیان در لبنان رخ داده بود.

فلاحت‌پیشه با اشاره ظرفیت‌های خوب ایران و آلمان برای توسعه روابط اقتصادی فی مابین گفت: مجلس شورای اسلامی از سرمایه‌گذاری و همکاری شرکت‌های آلمانی با سازمان‌های دولتی و شرکت‌های بخش خصوصی ایران جهت اجرای پروژه‌های مشارکت در زمینه تولیدات صنعتی در بخش‌های مختلف استقبال می‌کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پایان دیدار اسناد جنایات آمریکا و حملات شیمیایی علیه ایران را به همراه تصاویر آن به زبان انگلیسی به مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه آلمان تقدیم کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار