معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد گفت: ماهی‌هایی که خریده می‌شود به صورت دوره‌ای با محلول طعام ۳ درصد ضد عفونی شود.

آغاز معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد در  گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: با توجه به فرار رسیدن سال جدید و عرضه و خرید ماهی قرمز از سوی فروشندگان و شهروندان برای سفره هفت سین، در خصوص تهیه  و نحوه  نگهداری ماهی قرمز باید موارد ذیل رعایت شود.

افراد حساس و آلرژیک نباید ماهی را لمس کنند.

شستشوی کامل دست‌ها بعد از هر بار دست زدن به آب یا ماهی‌های زیستی

جلوگیری از دست زدن به ویژه کودکان به بیماری‌ها و آموزش بهداشت فردی به آن‌ها

از رها سازی در منابع آبی خودداری شود و بدین منظور می‌توان از مکان‌های مشخص شده توسط شهرداری استفاده نماید.

علایم بیماری ماهی در حین خرید

در اطراف دهان و سطح دهان لکه‌های پنبه مانند دارند ، روی سطح بدن آن‌ها زخم یا لکه‌های سفید متمایل به خاکستری و قرمز دیده می شود ، بال‌های تا خورده و جمع شده و لبه بال‌ها خورده یا ساییده شده است. همچنین بدن رنگ پریده و لکه لکه شده دارند.

ماهی حالت بی قراری دارد و بدون اینکه در یک جا قرار گیرد پیوسته بدن خود را به اطراف می‌مالد و چشم های ماهی به صورت یک طرفه یا دو طرفه بیرون زده اند و پولک‌های ماهی ریخته است.

وی در آخر اضافه کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده ی علایم  فوق از خرید آن خودداری کنند.

انتهای پیام / س خ

نکات بهداشتی در خصوص خرید ماهی شب عید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.