به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد قانعی رئیس اتحادیه هتلداران استان خراسان رضوی گفت: این آمار مربوط به روزهای ۲۸ اسفند سال گذشته تا پایان سوم فروردین ۱۳۹۸ است که حداقل ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال رشد دارد.
وی با بیان اینکه در ایام نوروز مسافران داخلی بیشترین میزان حضور در مشهد را به خود اختصاص میدهند و شمار گردشگران خارجی در این شهر کمتر از سایر مواقع است، افزود: هم اکنون حدود ۱۰ درصد مسافران مقیم در هتلها را گردشگران خارجی تشکیل میدهند.
رئیس اتحادیه هتلداران استان خراسان رضوی ادامه داد: در این مدت بازدیدهای نظارتی بر هتلها به صورت مداوم در حال انجام است و مسافران میتوانند در تماس با شماره تلفن ۳۲۲۱۳۳۳۴ در کوتاه ترین زمان ممکن شاهد رسیدگی به شکایت خود باشند.
قانعی با اشاره به ۲۳۵ هتل با ظرفیت ۷۵ هزار نفر شب در نوروز استان خراسان رضوی،گفت: بیش از ۹۰ درصد از این تعداد هتلها در مشهد قرار دارد.
انتهای پیام//ف.ش