برداشت محصول باقلا در ایرانشهر آغاز شد

مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: برداشت محصول باقلا از سطح ۲۵۰ هکتار زمین‌های زیر کشت این شهرستان آغاز شد.

برداشت محصول باقلا در ایرانشهر آغاز شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،مجید فیاضی با بیان اینکه از هر هکتار زمین زیر کشت ۴ تن باقلا در ایرانشهر برداشت می‌شود، پیش بینی کرد: تا پایان فصل برداشت بیش از هزار تن باقلا برداشت و روانه بازار‌های داخل و خارج از استان شود.

وی افزود: رقم باقلای کشت شده در این شهرستان از نوع محلی است که با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر بصورت تازه خوری مصرف و مازاد آن نیز خشک و به بازار عرضه می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: بیش از ۵۰۰ نفر در کار کاشت داشت و برداشت باقلا در سطح شهرستان ایرانشهر مشغول بکار هستند.
وی افزود: کشت محصول باقلا در ایرانشهر از مهر ماه آغاز و تا اواسط آبان ادامه دارد و برداشت آن از فروردین شروع و تا نیمه اردیبهشت ادامه دارد.

مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می‌آید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئین‌ها و اسید‌های آمینه ضروری بدن را تامین می‌کند.

وی افزود: کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا کمک می‌کند.

وی ادامه داد: این دانه گیاهی همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B. و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم‌خونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید.

انتهای پیام/گ

برداشت باقلا درایرانشهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار