حاجی بابایی با اشاره به چگونگی افزایش حقوق معلمان گفت: برای پیگیری موضوع نمایندگان مجلس باید وارد عمل شوند.

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بررسی احکام صادر شده برای دانشجو معلمان نشان می‌دهد که آموزش وپرورش به ابلاغیه، سازمان امور اداری واستخدامی کشور توجهی ندارد، چرا که در جلسه مشترک با نماینده هیئت رئیسه مجلس و نهاد‌های دولتی ونظارتی حداقل حقوق دانشجو معلمان ۱۵۶۳۰۰۰۰ریال مصوب و سازمان امور اداری واستخدامی کشور آن را به آموزش وپرورش ابلاِغ کرد.

وی گفت: براساس این ابلاغیه باید دانشجو معلمان استخدام رسمی آزمایشی و حقوق بگیرند بنابراین از حداقل حقوق برخور دارند.

حاجی بابایی تاکید کرد؛ معلمان ماده ۲۸ نیز از مزایای قانون افزایش حقوق مجلس یعنی؛۴۰۰ هزار تومان وتا ۱۰ درصد برخوردار می‌شوند.

عضوکمیسیون بودجه ومحاسبات مجلس گفت:معلمان مشمول ماده ۲۸ با توجه به این که در استخدام پیمانی هستند، مانند سایر فرهنگیان، درسال ۹۸ از افزایش حقوق براساس مصوبه مجلس یعنی ۴۰۰ هزار تومان و تا ده درصد برخوردار می‌شوند.

پیگیری افزایش حقوق کارکنان شاغل و بازنشسته دولت

وی در تبیین پیگیری اجرای مصوبه مجلس در افزایش حقوق کارکنان شاغل و بازنشسته دولت اظهار نمود: این امر از طریق مجلس، دیوان محاسبات، سازمان امور اداری واستخدامی کشور، برای اجرای دقیق قانون مصوب مجلس در افزایش حقوق کارکنان دولت در سال ۹۸ در حال انجام است.

رئیس فراکسیون فرهنگیان افزود: در خصوص دانشحو معلمان با مکاتبات و جلساتی که داشتیم خوشبختانه حداقل حقوق توسط سازمان امور اداری واستخدامی به وزارت آموزش وپرورش ابلاِغ شد و اصلاح احکام این گروه از فرهنگیان شروع شده است.

حاجی بابایی بیان کرد: در جلسه اخیر که با نماینده هیئت رئیسه مجلس، نمایندگان نهاد‌های نظارتی و دولتی تشکیل شد، همه بر تخلف آشکار دولت در اجرای قانون مصوب مجلس در خصوص افزایش حقوق کارکنان شاغل وبازنشسته دولت در سال ۱۳۹۸ اذعان داشتند که این تخلف در حقوق‌های ۲/۵میلیون تا۵ میلیون تومان، تاثیرگذارتر بوده است.

وی تاکید کرد: مقرر شده است دیوان محاسبات ضمن انطباق احکام صادر شده کارکنان شاغل وبازنشسته دولت توسط دستگاه‌های اجرایی را بررسی ونتایج را ظرف ۱۰ روز در جلسه مذکور ارائه کند.

لزوم صدور احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان

عضو کمیسیون بودجه ومحاسبات مجلس به لزوم صدور احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان علاوه بر افزایش بر اساس مصوبه مجلس نیز تاکید کرد وگفت: این افزایش براساس قانون برنامه ششم توسعه و قانون بودجه ۹۸ باید اعمال شود.

وی گفت: وظیفه مجلس علاوه بر تصویب قوانینی که پاسخگوی نیاز و مطالبات مردم باشد، نظارت دقیق براجرای قوانین مصوب در مجلس است، که در این مورد خاص نیز مجلس مصمم است پیشنهادی را که برای اجرای عدالت در افزایش حقوق‌ها ارائه دادیم وبا موافقت قاطع نمایندگان مجلس مصوب شد، به طور کامل ودقیق اجراء شود.

حاجی بابایی تاکید کرد: برای اقتدار مجلس تا اجرای دقیق قانون افزایش حقوق کارکنان شاغل وبازنشسته دولت در سال ۹۸، موضوع باید پیگیری وتوسط نمایندگان مردم به آن‌ها گزارش شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۳ ۲۵ آذر ۱۳۹۹
چی بگم والا
Iran (Islamic Republic of)
ن
۲۱:۱۵ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
من حاضرم با نصف حقوقم که یک میلیون هفتصد میباشد بیام معلم شم قسم می خورم ای که چه حالی داره دوسوم سال رو تعطیلی
Iran (Islamic Republic of)
م
۲۲:۱۹ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
خب بیایید معلم بشید . آموزش و پرورش هر سال آزمون استخدامی داره. بیایید شرکت کنید و اگر قبول شدید مغلم بشید.
Iran (Islamic Republic of)
حسن صادق زاده
۱۶:۰۰ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
سلام مشکل اینجاست که هنوز توی گود نیفتادی. به قول حافظ
الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها
که عشق آسان نمو د اول ولی افتاد مشکل ها
حقوق معلمی برابر است با حقوق کارگر
و شان یک معلمی که به بچه ی من و شما درس میده حداقل ها نیست. اگر این بندگان خدا نبودند که من و شما اینجا نمی تونستیم اظهار نظر کنیم و با سواد بشیم. آخرشم زیرابشونو بزنیم. دیگه دو ماه تابستون بچه من و شما یکم نفس بکشند دیگه. بعد شما غصه ی چند غاز رو می خوری. والا حقشونه. به نظرم شغل سخت و طاقت فرساییست. چرا که والدین حوصله بچشونو ندارند. معلما روزی 6 تا 8 ساعت با بچه ها هستند. خدا قوت به همشون
Iran (Islamic Republic of)
آوات
۱۸:۲۷ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
سلام دوستان.
میشه بگید حقوق دقیق معلمان ماده 28 چنده؟ ممنون
Iran (Islamic Republic of)
مهین
۱۳:۳۲ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
با عرض سلام و خسته نباشید معلم باز نشسته 1/7/98 رتبه بندی معلمان شامل نیمه اول 98 میشد و باید تعلق می گرفت که تا بحال حکمی دریافت نکردیم
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیل
۰۳:۲۷ ۰۶ دی ۱۳۹۸
با سلام و خسته نباشید
در مورد این افزایش ۴۰۰ تومانی که به ورودی های ۹۷ که مهر ۹۸ رفتن سر کلاس نه تنها باید ۴۰۰ تومان رو بهشون میدادن بلکه باید اون دوره یکساله یه واقعا ظلم در حق این معلم ها و خانودشون بود.
ن حقوقی ن بیمه ای
خطر جاده و هزار درد و مرض دیگه ...
اینم از حقوق یک معلم متاهل که با این گرونی و اجاره خونه باید با یک و هشصد زندگی کنه با چه امیدی
خواهشن یه بررسی انجام بدین و گزارش بگیرین
ممنون از لطف شما
Iran (Islamic Republic of)
موسوی
۰۹:۰۸ ۱۵ آذر ۱۳۹۸
باسلام وخسته نباشید ما از ماده ۲۸ ورودی ۹۷ هستیم پس از یکسال کارورزی بدون حقوق در سال ۹۸ جذب شده ایم ولی مشمول این افزایش ۴۰۰هزار تومانی نبوده ایم لطفا پیگیری نمایید باتشکر از شما.
Iran (Islamic Republic of)
غلامرضا احمدی
۱۲:۳۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۸
خبرنگاران محترم و شبکه های خبری
لطفا از ضایع شدن حقوق معلمان ماده28 که از مهر 98 بر سر کلاس های درس رفته اند جلو گیری کنید.
Iran (Islamic Republic of)
موسایی
۰۲:۱۸ ۱۰ آذر ۱۳۹۸
درود بر شرفت اقای حاجی بابای
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۲۳:۱۸ ۲۳ آبان ۱۳۹۸
خبرنگار جوان تو این خبر اعلام کردین اقای حاجی بابایی گفتند افزایش حقوق شامل ماده ۲۸ میشه
اما استخدامی ماده ۲۸ سال ۹۷ که از مهر ۹۸ رفتند به کلاس درس احکامشون بدون این افزایش حقوق بوده
شما رو به خدا پیگیری کنید
فوق لیسانس دریافتیش ۱ میلیون و پانصد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Netherlands
ناشناس
۲۳:۱۵ ۲۳ آبان ۱۳۹۸
افزاایش حقوق ماده28 رو دادن برای تأمین بودجه "معلم تمام وقت".
اگر اینکار غیرقانونی واقعیت داشته باشه، وزیری که این مجوز غیرقانونی رو صادر کرده به چالش خواهیم کشاند و تا استیضاح و برکناری کوتاه نخواهیم آمد.
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۵:۴۵ ۱۸ آبان ۱۳۹۸
من یکی از ماده ۲۸ های امسال هستم که ۴۰۰ تومان افزایش حقوق شامل ماها نشده. بعد از یکسال دوره کارورزی بدون بیمه، سنوات و .... امسال که مشغول به کارشدیم باید با تحصیلاتی از بهترین دانشگاههای کشور حقوقی برابر با دانشجو معلمان بگیریم یعنی ۱۵۰۰.
Iran (Islamic Republic of)
محمد رضا
۲۲:۴۰ ۱۴ آبان ۱۳۹۸
سلام، متاسفانه با نیروهای جدید هم همینکارو کردن و ماده 28 هایی که مهر نودهشت شروع بکار کردن با پایه حقوق پارسال حکمشون خورده و افزایش حقوق چهارصدی بهشون داده نشده....
Iran (Islamic Republic of)
مجید محمدی مهر
۲۳:۲۸ ۲۹ مرداد ۱۳۹۸
سلام آیا شرکت در آزمون ماده ۲۸ کارت پایان خدمت می‌خواد؟ من الان کارشناسیمو گرفتم و دانشجوی ارشدم، سربازی نرفتم اگه ممکنه راهنمایی کنید
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۷:۲۵ ۳۰ مهر ۱۳۹۹
بله عزیز خدمت برو بعد فکر استخدام باش
Iran (Islamic Republic of)
صابر
۰۹:۴۹ ۲۱ مرداد ۱۳۹۸
دوستان من تازه مهر ماده 28قبول شدم از مهر نود و هشت میخوام برم سر کار کسی میدونه خالص دریافتی من میانگین چقده ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مژده نوری
۱۳:۰۱ ۲۲ تير ۱۳۹۸
باسلام لطفاًجواب بدین آیا آزمون استخدامی آموزش پرورش سال 98 شامل من که تازه میخوام استخدامی شرکت کنم میشه رشته دانشگاهیم کارشناسی علوم اجتماعی.اگه میشه زمان ثبت نام کی شروع میشه؟لطفا پاسخگو باشین.سپاسگزارم
آخرین اخبار