کد خبر: ۶۹۶۷۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۸
۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۸
کد خبر : ۶۹۶۷۲۳۳

در این مطلب دستورالعمل تهیه لوبیا سبز نعناعی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

لوبیا سبز نعناعیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب قصد داریم آموزش یک غذای خوشمزه ایرانی به نام لوبیا سبز نعناعی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم:

لوبیا -۲۵۰ گرم
برگ نعناع - به میزان لازم
روغن زیتون - دوقاشق غذاخوری
نمک - به میزان لازم

طرز تهیه:

لوبیا‌ها را با چیدن انتها و ابتدای زاید آن‌ها پاک کرده و هرکدام را به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قابلمه متوسط را تا نیمه پر از آب کنید و لوبیا را درون آن بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه به خوبی بجوشانید. توجه کنید که باید بسته به جنس و تازگی لوبیا‌ها از ۸ دقیقه به بعد آن‌ها را چک کنید.
لوبیا‌ها را از قابلمه خارج کرده و به ظرف دلخواه انتقال دهید. برای طعم دهی بهتر می‌توانید کمی نمک به لوبیا‌ها اضافه کنید. سپس نعناع له شده و روغن زیتون را نیز به آن اضافه کنید.
برای تیه این غذا بعتر از از لوبیا موم که نوع خاصی از لوبیا سبز بوده و بیشتر با رنگ‌های زرد یا بنفش در فصل تابستان یافت شده و طعمی تند و شیرین دارد، استفاده کنید.

منبع : خراسان

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر