ربات هوشمند ناسا برای اولین بار با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی تعبیه شده در آن به طور آزادانه درایستگاه فضایی بین المللی به پرواز درآمد و وارد فاز علمیاتی شد.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین المللی اعلام کرده اند یکی از ربات‌های یاری رسان به فضانوردان که به شکل زنبور طراحی شده است برای اولین بار به طور خودکار و آزادانه درون ایستگاه فضایی به پرواز درآمده است.
 

این ربات‌ها با نام Astrobee به شکل مکعب طراحی شده اند و قابلیت حرکت و انجام فعالیت‌های مختلف در وضعیت میکروگرانش درون ایستگاه فضایی را دارا هستند.
 
هدف کارشناسان از ساخت این ربات‌ها و ارسال آن به ایستگاه فضایی بین المللی کمک به فضانوردان برای انجام تعمیرات و کنترل ابزار‌ها و دیگر تجهیزات موجود در ایستگاه فضایی بین المللی است.
 
این نخستین بار است که این ربات به طور خودکار درون ایستگاه فضایی بین المللی به پرواز درآمده است.
 
کارشناسان طراح این ربات اعلام کرده اند اکنون دو ربات کمک رسان به فضانوردان درون ایستگاه فضایی وجود دارد و در پرتاب کپسول فضایی به ایستگاه فضایی درماه جولای آینده سومین ربات هم به فضا منتقل می‌شود.
 

کارشناسان اعلام کرده اند درصورت روی ندادن اختلال در عملکرد ربات‌ها از آن‌ها می‌توان برای بهبود عملکرد فضانوردان و حفظ ایمنی و عملکرد مناسب تجهیزات درون ایستگاه فضایی استفاده کرد.
 
از این ربات‌ها همچنین می‌توان برای حمل و نقل اشیا، تجهیزات علمی و وسایل فضانوردان درون ایستگاه فضایی بین المللی استفاده کرد.
 
تاکنون حرکت ربات‌ها تحت نظارت و کنترل دقیق فضانوردان بوده و اولین پرواز مستقل ربات‌ها نتیجه‌های خوبی دراختیار کارشناسان قرارداده است.
 
کارشناسان امیدوارهستند درزمان عملیاتی شدن کامل ربات‌ها از آن‌ها بتوان برای انجام کار‌های سخت و دشوار وانجام آزمایش‌های علمی در ایستگاه فضایی بین المللی استفاده کرد.
منبع: techcrunch
انتهای پیام/

ساخت ربات زنبورناسا برای اولین بار 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار