التهابی که پوست از سرتان می‌کَند +راه درمان درماتیت سبورئیک

متخصص پوست گفت: درماتیت سبورئیک در آقایان بیش از خانم‌ها شیوع دارد و در پوست‌های چرب و نوزادان بیشتر می‌شود.

سبورئیک درماتایتیس/التهاب پوستیصادقی نیا متخصص پوست در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره بیماری درماتیت سبورئیک اظهار کرد: این اختلال یک مشکل التهابی پوستی شایع و غیر مسری است که بیشتر کف سر طرح را درگیر کرده و به تغییر رنگ و ایجاد ضایعات فلس مانند و خارش دار در این ناحیه منجر خواهد شد،‌ در این بین توجه به این نکته ضروری است که اگزما، پسوریازیس و واکنش‌های آلرژیک با درماتیت سبورئیک متفاوت است.

وی افزود: این اختلال علاوه بر سر ممکن است سایر نقاط چرب بدن مانند صورت را هم درگیر خود کند و در این بین می‌توان به کناره‌های بینی، پلک، ابرو، پشت گوش و در برخی موارد به قفسه سینه اشاره کرد.

صادقی نیا درباره علت بروز این بیماری گفت: علت اصلی این اختلال هنوز ناشناخته است اما عواملی مانند استرس، ژنتیک، هوای سرد و خشک، مالاسزیا، فعالیت غیرعادی سیستم ایمنی، برخی دارو‌ها، افسردگی و اعتیاد به الکل در ایجاد آن موثر خواهند بود.


بیشتر بخوانید:‌ «درماتیت سبورئیک»؛ بیماری که با تغییر هورمون به یکباره اوج می‌گیرد و پوست‌تان را درگیر می‌کند


وی گفت: درماتیت سبورئیک در آقایان بیش از خانم‌ها شیوع‌ دارد؛ همچنین پوست‌های چرب، نوزادان و بزرگسالان بین ۳۰ تا ۶۰ سال بیشترین آمار مبتلایان به این اختلال را دارند.

صادقی نیا درباره درمان این نوع بیماری اظهار کرد: درماتیت سبورئیک خود به خود بهبود پیدا خواهد کرد؛ اگر موضع دردناک و متورم شده و یا ترشح پیدا کند، در صورتی که مشکوک به عفونت باشد باید به پزشک مراجعه شود، این اختلال ممکن است در اکثر مواقع به یک بیماری مزمن تبدیل شده و یا تا آخر عمر همراه بیمار مانده و به صورت دوره‌ای فعال و شعله ور شود.


بیشتر بخوانید:‌ هرآنچه درباره خارش پوست سر باید بدانید


وی گفت: خبر خوب به مبتلایان این بیماری کنترل آن است؛ درمان‌ها به ۲ شکل صورت می‌گیرد؛ درمان نسخه‌ای با تجویز پزشک یا او تی سی دکانتر که نیازی به نسخه پزشک ندارد. راه درمان با توجه به شدت ضایعات پوست انتخاب می‌شود و در این بین مراقبت موضع مورد نظر مهم است. شست و شو آن با آب گرم و استفاده از شوینده مناسب که باعث کنترل چربی و حذف سلول‌های مرده می‌شود هم نقشی بسیار مهم در درمان دارند.که

صادقی نیا متذکر شد: اولین قدم در درمان این بیماری تغییر سبک زندگی است،‌ همچنین حساسیت در انتخاب لوازم بهداشتی در

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ثنا
۱۵:۳۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
سلام دوستان من به مدت 7سال با این بیماری درگیر بودم و هستم اما الان تقرببا ۱سال هست که رو به بهبودی هستم ، بنظرم تنها راه برای درمان و جلوگیری از ریزش موهاتون در اثر این بیماری ، اینه که واقعا هروقت احساس خارش کردید موهاتون رو شونه کنید یا اینکه اگر خارش تون شدید بود دوش بگیرید و اصلا سرتون رو نخارونید و اصلا به شوره های سرتون دست نزنید و یعی نکنید اونارو جدا کنید ، از دمای خیلی سرد و خیلی گرم هم بپرهیزید ، غذاهای چرب و شیرین رو تا حدامکان مصرف نکنید ، خوابتون رو منظم کنید و شب ها زود بخوابید
Iran (Islamic Republic of)
معینی
۱۳:۵۳ ۰۲ مهر ۱۳۹۸
من درماتیت سبوریک دارم گونه های صورت قرمزشده
اقای دکتر گفتند تغییر سبک زندگی یعنی چه
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۹:۳۲ ۰۳ دی ۱۳۹۸
میتونی از سرکه سیب به مدت نیم ساعت وسپس ترکیب یک به چهار روغن سیر و روغن سیاه دانه به مدت 2 ساعت در هر روز و سپس شستشو با شامپوی سلنیوم سولفاید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۱ ۰۶ تير ۱۳۹۸
واااای چه بیماری وحشتناکی مرسی از اطلاعاتتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۰۵ تير ۱۳۹۸
وای مرسی از اطلاعاتتون تا حالا نشنیده بودم
Iran (Islamic Republic of)
انسیه داودی
۲۲:۴۷ ۰۳ تير ۱۳۹۸
خیلی عالی
بسیاااار جالب بود
France
معصومه یزدی
۲۲:۴۵ ۰۳ تير ۱۳۹۸
چه جالب ، مرسی از خبر خوبتون
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه اصغری
۱۸:۳۵ ۰۳ تير ۱۳۹۸
چه خوب.