استاندار خراسان رضوی:

کم‌کاری در زمینه های فرهنگی قابل قبول نیست

استاندار خراسان رضوی گفت: فقر اقتصادی و فرهنگی ریشه عمده آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌رود.

فقر اقتصادی و فرهنگی ریشه عمده آسیب‌های اجتماعی است/کم‌کاری در حوزه فرهنگی به هیچ عنوان قابل قبول نیستبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علی‌رضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی در جلسه امضای اولین تفاهم نامه همکاری معین اقتصادی فرهنگی خانواده که در محل دفتر استاندار برگزار شد، با تبریک میلاد باسعادت حضرت رضا (ع) گفت: امیدواریم با تاسی به سیره این امام همام، هر روز بیشتر از قبل در جهت تعالی فرهنگی و اجتماعی گام برداریم.

وی تصریح کرد: انعقاد تفاهم نامه همکاری با معین اقتصادی فرهنگی خانواده اقدام ارزشمندی است که اجرای آن در کاهش آسیب طلاق و استحکام بنیان خانواده نقش موثری خواهد داشت.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه معین‌های اقتصاد مقاومتی معین توسعه منطقه‌ای در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هستند، گفت: امیدواریم با انسجام ایجاد شده بین ارکان حاکمیت در استان، گام‌های ارزشمندی در جهت بهبود معیشت خانوار، کاهش آسیب‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ اسلامی برداشته شود.

رزم حسینی افزود: اگر سیاسی کاری را کنار گذاشته و با محوریت فرماندار، طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را دنبال کنیم، قطعا موفقیت‌های چشمگیری را در مسیر توسعه و پیشرفت شاهد خواهیم بود.

وی تصریح کرد: همه امکانات برای کار در حوزه فرهنگی و اجتماعی وجود دارد لذا کم کاری در این زمینه به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

آسیب‌های اجتماعی باید به عنوان دغدغه مردمی مطرح شوند

حسن جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی هم در این جلسه گفت: تلاش دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی صرفا به مباحث اقتصادی محدود نمی‌شود و امروز در حوزه‌های اجتماعی هم مورد هجمه دشمن هستیم.

وی تصریح کرد: دشمنان انقلاب می‌دانند که برای رسیدن به اهداف شوم خود باید زنان و جوانان را هدف قرار دهند لذا برای مقابله با این سیاست باید بیش از پیش به مباحث اجتماعی و فرهنگی توجه کرد و در این مسیر گام برداشت.

معاون استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی باید به عنوان دغدغه مردمی مطرح شوند، گفت: ضرورت دارد که همه ارکان عمومی و علمای دین در مباحث اجتماعی مشارکت داشته باشند تا در حوزه کاهش آسیب‌ها گام‌های موثری برداشته شود.

فرشته سلجوقی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی هم در این جلسه با اشاره به اجرای الگوی مثلث توسعه در استان افزود: امیدواریم با اجرای تفاهم نامه همکاری اقتصادی فرهنگی با محوریت خانواده به صورت آزمایشی در شهرستان چناران، در حوزه استحکام بنیان خانواده و ترویج سیره حضرت رضا (ع) گام‌های خوبی برداشته شود.

وی با بیان اینکه مهمترین نقطه قوت تفاهم نامه معین اقتصادی فرهنگی خانواده، مشارکت مردم است، تصریح کرد: در سال ۹۷ از ۱۱۰۷ مورد ازدواج در شهرستان چناران، ۴۸۱ مورد طلاق به ثبت رسیده که نشان دهنده کاهش ۱۳ درصدی ازدواج و افزایش ۲۴ درصدی طلاق است و برای بهبود این شرایط باید تلاش کرد.
 
انتهای پیام//ز.م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.