کد خبر: ۷۰۰۴۷۳۵
گروه : اصفهان » اصفهان
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۶
۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۶
کد خبر : ۷۰۰۴۷۳۵

کارشناس تغذیه گفت: گرمازدگی در اصل به کمبود آب و الکترولیک گفته می‌شود که در فصل تابستان با تاثیر گرمای هوا بر سیستم تنظیم دمای بدن و سیستم اعصاب مرکزی بروز می‌کند.

انتظاری کارشناس در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، تغذیه با اشاره به افزایش گرمازدگی در فصل گرم گفت: با شروع تابستان و گرم شدن هوا، گرمازدگی نیز افزایش پیدا می‌کند، تمام گروه‌های سنی درمعرض این بیماری هستند، اما بیشتر سالمندان، کودکان و زنان باردار را تهدید می‌کند.

وی با توصیه‌هایی در رفع گرمازدگی افزود: بهتر است مردم این روز‌ها حدالامکان در معرض آفتاب قرار نگیرند و در صورت واجبات برای آنکه کمتر دچار گرما زدگی بشوند مایعات بسیاری استفاده کنند.

کارشناس تغذیه ادامه داد: در همین زمینه عرقیجات، آبمیوه وشربت خاکشیر با عسل یا مقدار کمی شکر می‌تواند کمک زیادی در رفع و کم کردن گرمازدگی بنماید.

انتهای پیام/ی
 
 

تاثیر مهم تغذیه در رفع گرمازدگی

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر