قاضی ویژه قتل عمد مشهد از شهروندان خواست چنانچه طعمه زورگیر‌ها شده‌اند برای شناسایی «گربه‌های وحشی» به پلیس مراجعه کنند.

«گربه‌های وحشی» را شناسایی کنید + تصاویربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی وانقلاب مشهد روز گذشته با بیان این مطلب و  گفت: با توجه به گستردگی جرایم متهمان پرونده زورگیری‌های خشن (گربه‌های وحشی) در نقاط مختلف شهر و به ویژه مناطق غرب مشهد، دستورات ویژه‌ای از سوی قاضی غلامعلی صادقی (دادستان مرکز خراسان رضوی) برای رسیدگی سریع و خارج از نوبت به این پرونده صادر شده است. قاضی کاظم میرزایی افزود: اعضای این شبکه زورگیری در قالب باند‌های دو یا سه نفره به ارتکاب جرم می‌پرداختند، اما در نهایت همه آن‌ها با یکدیگر در ارتباط بودند و به عنوان یک شبکه گسترده زورگیری در مشهد فعالیت داشتند.

قاضی این پرونده اضافه کرد: به دنبال وقوع یک فقره قتل عمدی در تاریخ سی و یکم تیرماه که طی آن جوان ۲۱ ساله‌ای به نام امیر اسدی طعمه زورگیران گوشی قاپ شد و با ضربات کارد جان خود را از دست داد، پرونده زورگیران مخوف در شعبه ویژه جنایی مشهد گشوده شد و طی ۱۱ شبانه روز فعالیت‌های اطلاعاتی و پلیسی، هفت عضو اصلی این شبکه به همراه تعدادی از مالخران دستگیر شدند.

این مقام قضایی تصریح کرد: گستردگی ارتکاب جرایم خشن توسط متهمان این پرونده و همچنین اقدامات خطرناک آنان که توام با ایجاد رعب و وحشت و ضرب و جرح با سلاح سرد بود، به جایی رسید که با دستور دادستان مرکز خراسان رضوی، مقرر شد همه اتهامات اعضای این شبکه در شعبه ویژه جنایی مورد رسیدگی قرار گیرد.

«قاضی میرزایی» همچنین با اشاره به صدور دستور انتشار تصاویر تعدادی از اعضای اصلی این شبکه در روزنامه خراسان، از شهروندان خواست چنان چه طعمه زورگیران خشن شده اند برای شناسایی متهمان به پلیس آگاهی خراسان رضوی واقع در ابتدای منطقه رضاشهر مشهد مراجعه کنند. قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد خاطرنشان کرد: امروز (روز گذشته) کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی در ادامه دستگیری دیگر افراد مرتبط با این پرونده، موفق شدند یکی دیگر از مالخران اصلی گوشی‌های سرقتی را دستگیر کنند که متصدی یک فروشگاه تلفن همراه در جاده قدیم قوچان بود. وی گفت: متهم به قتل که «امیرحسین – الف» نام دارد در بازجویی‌های تخصصی به فروش چندین دستگاه گوشی تلفن همراه به این مالخر اعتراف کرده بود.


داغ‌ترین اخبار حوادث امروز:

اعترافات مردی که همکارش را با ۲ ضربه چاقو به دیار باقی فرستاد/ به زنم فحش ناموسی داد سینه‌اش را شکافتم

دستگیری والیبالیست جوان به اتهام زورگیری با چاقو

زن تیزهوش با نصب دوربین روی قهوه‌ساز به راز شوهر شیطان‌صفت پی برد!

سرنوشت عجیب و سیاه دختری که در ۱۵ سالگی کارش به طلاق کشید

قتل مرد معتاد با جوراب زنانه توسط پسرخاله و همسرش

راز جسد متعفن در ساختمان نیمه‌ساز

باغی که به خاطر یک عکس به آتش کشیده شد‌


قاضی کاظم میرزایی با بیان این که مالخران اموال سرقتی و به ویژه گوشی‌های تلفن همراه در این پرونده حساس، حاشیه امنی نخواهند داشت، اضافه کرد: عملیات کارآگاهان تا ریشه یابی کامل اعضای این شبکه مخوف درحالی ادامه دارد که برخورد قاطعی با مالخران اموال سرقتی صورت می‌گیرد چرا که اگر مالخری نباشد، سارقان تشویق به ارتکاب جرایم خشن نخواهند شد یا این گونه جرایم با کاهش چشمگیری روبه رو می‌شود. قاضی شعبه ویژه جرایم جنایی در پایان ضمن قدردانی از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی و به ویژه سرهنگ غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی آگاهی) که در دستگیری اعضای این شبکه نقش داشتند، به شهروندان توصیه کرد: در صورت مواجهه با مجرمان خطرناک ومسلح، از مقابله فیزیکی با آنان خودداری کنند و فقط مشخصات ظاهری و نوع و رنگ وسیله نقلیه آنان را به خاطر بسپارند تا در اولین فرصت با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند. وی در پایان از مال‌باختگان جرایم گوشی قاپی خواست هنگام مراجعه به پلیس آگاهی مدارک مستند اثبات مالکِیت اموال سرقتی مانند شماره سریال را به همراه داشته باشند.

«گربه‌های وحشی» را شناسایی کنید + تصاویر

«گربه‌های وحشی» را شناسایی کنید + تصاویر

منبع:خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
فکر نکنم اینا رو اعدام کنن،الان میگن اینها تو حال عادی نبودن تبهم داشتن ،یا تو بچگی بهشون تجاور شده به خاطر اون اینکار کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۲ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
خیلی وقت به خاطر حقوق بشر آمریکایی مجازات های در ملاء عام رو جمع کردید و بعد از این طرف در داخل جرایم بیشتر میشن و آمریکا نمی بین دیگه گوش کردن به حرف دشمن خبیث از همین بهتر نمیشه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۰ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
فقط قاضی طبق عدالت راستین دادگاهی کند ن اعدام اما زندان و اینا باید مجازات وادبشون کرد چون نوجوون و جوونن ایشالا تربیت میشن با ادب کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
اعدام شن
Iran (Islamic Republic of)
روزبه
۲۳:۱۱ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
این باند از نظر ظاهری، یک وجه تشابه با هم دارند، که احتمالا راحت تر بتونن همو شناسایی کنن، همگی این ها موهای بالای گوششان را زدند.یعنی همه بالای سرشان مو دارن ولی دور سرشان را صاف کردند(تراشیدن).اکثرا هم برای موجه نشان دادن قیافه شان ریش و سبیل گذاشتن.
این هم یک نوع نگاه کردن به موضوع.
Iran (Islamic Republic of)
موسی
۲۲:۵۳ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
حیوانات‌ ازداشتن‌ همچین‌ هم‌ نوعی‌ خجالت‌ میکشن‌
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
به نظر من کمترین مجازاتشان قطع هر دو شصت دست هایشان است تا دیگر نتوانند سلاحی از جمله چاقو و قمه و... به دست بگیرند و جان بی‌گناهی را به خطر بیاندازند. چون این مجرمین هروقت از زندان آزاد شوند دوباره برمی‌گردند به کار خلافشان واین قطع انگشت کاربردی مزیت دیگری هم دارد برایشان هروقت که نگاهشان به دست بی انگشتان بیافتد برای کار خلاف بعدی بازدارنده خواهد بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۳ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
کسی ک بخاطر ی گوشی پسر بیچاره مردم کشته.

سزاش نرگ.
پدرو مادر پسر فقط اعدام.کنید این عقده ایی را بش عبرت.
Netherlands
ناشناس
۲۱:۰۹ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
ارفاق در حق اینا یعنی ظلم در حقوق عامه ملت. سوزندون دستهای اینا که برا همیشه لمس بمونه کمترین مجازات برا ایناست
Canada
ناشناس
۲۱:۰۱ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
در جزیزه رها شوند و آموزش حرفه و روان شناسی شوند .تربیت نشده اند .خود پدر و مادرشون هم تربیت نشده اند .از بچگی درس مردانگی و مرام بهشون یاد داده نشه .جو بکاری .جو درو میکنی .باید مشکل ریشه یابی شود .و از ریشه قطع. بشه .با گرفتن مشکلی حل نمیشه .
Iran (Islamic Republic of)
کیان
۲۰:۴۱ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
مشکل اینجاست که برخورد نیرو انتظامی باید قاطع باشه تا یه جور پیشگیری صورت بگیره . به قیافشون نگاه کنید اکثرا زیر ۲۵ سالن .ولی همینا هیچ ترسی از مامور و پاسگاه ندارن.اگه طرف وقتی یه خلاف کوچک کرد پاسگاه منطقه بزرگترش و بخواد و بگه بچه ات و جمع کن وگرنه خودتم به دردسر میفتی خیلی از اینجور مشکلات کم میشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
اینا.باید.برن.بمیرن.گوشی.کجا.جان.یه.جوان.کجا.از.دست.رفته.بی.غیرتا.بی.وجدانها.اعدام.فقط
Canada
ناشناس
۱۸:۵۵ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
نباید زندانی شوند .چونکه زندان مثل یک دانشگاه برایشان میماند .از همدیگر خلاف بیشتر یاد میگیرند .باید جزیزه برای نگه داشتن اشخاص تربیت نشده در نطر گرفته شود .چونکه خطرناک برای خود .خانواده و جامعه اند .و در این جزیزه کلاس های روان شناسی .و حرفه یاد بگیرند و وقتی مطمین از سلامتی روانی و جسمانی شون شدند .به اجتماع برگردانده شوند
Latvia
ناشناس
۱۸:۱۲ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
اول قطع دست بار دوم زدن گردن در ملاعام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
هزار سال زندانم کمشونه دزدای کثیف
۱۲۳۴