معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

تمهیدات کاهش نرخ گوشت گوساله/ واسطه‌ها مانع کاهش قیمت شده اند

رضایی گفت: درصدد تشکیل زنجیره ارزش گوشت گوساله گرم برای ایجاد تعادل در قیمت هستیم.

تمهیدات کاهش نرخ گوشت گوساله/ واسطه‌ها مانع کاهش قیمت شده اندبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مرتضی رضایی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در نشستی با حضور جمعی از نمایندگان فروشگاه‌های زنجیره ای، سازمان میادین میوه و تره بار، انجمن صنفی گاوداران ایران و شورای تامین کنندگان دام ایران تصریح کرد: با توجه به بهبود وضعیت تولید دام زنده در کشور، ​ ما در صدد هستیم با تشکیل زنجیره ارزش، گوشت گوساله گرم تولید داخل را با قیمت و کیفیت مناسب به دست مردم برسد.

وی اضافه کرد: دامداری‌ها هم اکنون با انباشت گوساله‌های پروار شده آماده به بازار روبرو هستند که همین امر موجب شده قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله زنده به زیر ۳۰ هزار تومان برسد و بنابراین انتظار داریم مردم نیز این کاهش قیمت را در بازار حس کنند.

رضایی گفت: با توجه به کاهش قیمت گوشت گوساله زنده تولید داخل و ارزیابی‌های صورت گرفته، قیمت هر کیلوگرم لاشه گرم گوساله در بازار باید حدود ۸۰ هزار تومان باشد و هر قیمتی بالاتر از آن حباب قیمت است.

وی تصریح کرد: متاسفانه فروشگاه‌های زنجیره ای، دامداران، اتحادیه‌ها و تامین کنندگان دام آنقدر از هم فاصله گرفته اند که دلال‌های مزاحم وارد عرصه شده و بر قیمت گوشت تاثیر گذاشته اند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: این درحالی است که تامین کنندگان دام کشور آماده اند گوشت گرم گوساله را به صورت لاشه با قیمت مناسب در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای و واحد‌های قطعه بندی قرار دهند.

وی گفت: برای تعامل بیشتر و شکل گیری زنجیره گوشت گوساله تولید داخل، در آینده جلساتی با حضور واحد‌های قطعه بندی و بسته بندی گوشت برگزار می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: پلاک گذاری دام امری مهم در کنترل قاچاق/هزینه پلاک کوبی برای گله ها سبک و سنگین متفاوت است


در این نشست، رئیس تامین کنندگان دام ایران اعلام آمادگی کرد: روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت گرم گوساله به صورت لاشه را با قیمت مناسب در سطح تهران به طور مستقیم در اختیار بازار قرار دهد.

منصور پوریان گفت: ما آماده ایم در مرحله دوم عرضه گوشت دام سبک را آغاز کنیم.

همچنین در این نشست، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران نیز گفت: به رغم آن که قیمت هر کیلوگرم گوساله زنده تولید داخل از ۳۵ تا ۳۸ هزار تومان شب عید، اکنون به مرز ۳۰ هزار تومان رسیده، اما ما شاهد کاهش قیمت گوشت در بازار نبوده ایم.

احمد مقدسی افزود: واسطه‌ها میان تولید کنندگان و مصرف کنندگان مانع کاهش قیمت شده اند.

انتهای پیام/

تشکیل زنجیره ارزش برای متعادل کردن قیمت گوشت گوساله گرم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۸
گوشت گوساله طبع معتدل دارد و گوشت گاو طبع سرد دارد .
هر کاری که می کنید ، فقط گوشت گاو نخورید و از سویسها و کالباسهای که از گوشت گوساله و بره تهیه می شوند استفاده کنید .
در مشهد ، برخی مراکز سوسیس و کالباس خانگی با طعم حرفه ای هستند که می توانید گوشت بره و گوساله و مرغ و بوقلمون بدهید و آنها با هنر خودشان کالباس و سوسیس با کیفیت بالا و سالم برای شما تهیه کنند .
که حتی یک ذره بنزوات سدیم داخل ان نمی ریزند .
هزینه تهیه هم برای شما و هم برای سازنده می صرفد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۰ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
بعضی از این مردم شکم پرست کی میخوان بفهمن گوشت گاو انگل زا است
در بیمارستانی دیدم که یک بیمار بهعلت مصرف گوشت مرغ وگوشت قرمز با تشخیص پزک دچار کیست شده بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۳ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
گوشتم مث خودرو سلطان داره كه با رستورانا كار ميكنه
آخرین اخبار