راه اندازی مرکز درمان، نگهداری و اشتغال بانوان معتاد متجاهر در تبریز

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌شرقی از راه اندازی مرکز درمان، نگهداری و اشتغال بانوان معتاد متجاهر در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، استاد رحیمی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌شرقی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مرکز ماده ۱۶ آذربایجان شرقی با ۴ هکتار زمین و ۶ هزار متر ساختمان و ۶ سوله در سم زدایی و اشتغال، پانسیون فعالیت می‌کند، گفت: این مرکز در دی ماه سال ۹۳ با همت آقایان جبارزاده و سردار نصرتی راه اندازی شد که خدمت ارزشمندی به مردم استان بود.

او علت راه اندازی مرکز نگهداری، درمان و اشتغال ماده ۱۶ تبریز را برشمرد و گفت: علت راه اندازی، ضرورت احساس شده از سوی مردم به جهت افزایش جرائم و افزایش اعتیاد و... بود که معتادان متجاهر، ضمن کاهش احساس امنیت در مردم، چهره شهر را ناپسند کرده بودند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه بدون اعتبارات خاص دولتی و با استفاده از ظرفیت همه نهاد‌ها این مکان در حداقل زمان و با حداقل هزینه راه اندازی شد، افزود: تا سال ۹۸ بیش از ۷ هزار نفر معتاد سم زدایی شده، بهبود یافته و شاغل شدند و به آغوش جامعه بازگشتند.

او با قدردانی از خدمات شهرداری تبریز در تأمین جیره غذایی این مرکز، ابراز داشت: با انسجام مدیریتی، همه نهاد‌های مسئول برای بهبودیافتگان و بازگشت آن‌ها به جامعه تلاش می‌کنند.

رضا استادرحیمی از راه اندازی مرکز بانوان ماده ۱۶ با ظرفیت ۱۰۰ نفر تا پایان سال خبر داد و گفت: علاوه بر مهارت آموزی، مسائل فرهنگی و اجتماعی و... نیز در مدت نگهداری در این مرکز آموزش داده می‌شود.

او از همکاری خیرین در راه اندازی و اداره کردن مرکز نگهداری، درمان و اشتغال ماده ۱۶ تبریز تقدیر کرد و ادامه داد: این مرکز بدون تخصیص کوچکترین اعتبار دولتی راه اندازی و توسعه داده‌ایم که موسسه خیریه نجات هم در این مرکز راه اندازی شد تا از ظرفیت خیرین در مبارزه با مواد مخدر استفاده کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی هم در ادامه این جلسه، از سردار مؤمنی دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور خواست تا در تکمیل طرح توسعه مرکز ماده ۱۶ کمک کنند ابراز داشت: راه اندازی این مرکز، آغاز کار است و باید مورد حمایت قرار بگیرد چراکه به عنوان الگوی چنین مراکزی در کشور مطرح است.

او با بیان اینکه مشکل اصلی کمک به بهبودیافتگان برای تأمین نیاز‌ها و اشتغال است تا دوباره گرفتار نشوند، تصریح کرد: این مسیر پیموده شده که الگوی کشوری است، باید به مرحله کمال برسد.

 

انتهای پیام/ش

مرکز درمان، نگهداری و اشتغال بانوان معتاد متجاهر در تبریزراه اندازی می شود

برچسب ها: اشتغال ، موادمخدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.