محققان سازمان های فضایی آمریکا، اروپا و روسیه با همکاری هم در حال آزمایش های علمی در نقطه ای دورافتاده در استرالیا هستند تا تجربه کافی برای تکرار این آزمایش ها در مریخ به دست آورند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان سازمان های فضایی آمریکا، اروپا و روسیه با همکاری هم در حال آزمایش های علمی در نقطه ای دورافتاده در استرالیا هستند تا تجربه کافی برای تکرار این آزمایش ها در مریخ به دست آورند.

آزمایش علمی در استرالیا برای یافتن حیات در مریخ

این پژوهش ها در منطقه پیلبارا در جنوب غرب استرالیا در حال انجام است و هدف از این کار شبیه سازی شیوه اکتشاف در مریخ به منظور یافتن فسیل های باستانی در این سیاره است.

پژوهشگران امیدوارند بتوانند نشانه هایی از وجود حیات میکروبی در سطح مریخ را در صدها میلیون سال قبل بیابند و برای کسب تجربه در مورد نحوه انجام چنین اکتشافی در مریخ به انجام آزمایشاتی در صحراهای دورافتاده استرالیا روی آورده اند که شباهت هایی با سطح مریخ دارد.

نیم قرن مطالعه بر روی وجود حیات در سیاره مریخ ثابت کرده که شواهدی از حیات میکروبی در این سیاره از قرن ها قبل وجود دارد. این شواهد در قالب فسیل هایی هستند که عمرشان به دو میلیارد سال قبل بازمی گردد و محققان می گویند مناطق دورافتاده ای مانند پیلبارا آزمایشگاه هایی طبیعی برای اکتشاف در این زمینه هستند.

پیلبارا محل کشف قدیمی ترین فسیل های موجود بر روی کره زمین نیز هست. دانشمندان می گویند اگر انسان بتواند کشف کند که فسیل های یادشده چگونه در پیلبارا شکل گرفته اند ، می تواند امیدوار باشد که بتواند اقدام مشابهی را در مریخ نیز انجام دهد.

منبع : مهر

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار فناوری ، مریخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار