تنیسور ملی پوش کشورمان گفت: با وجود داشتن زیرساخت‌های لازم، می‌توانیم مسابقات جهانی زیادی را در تهران برگزار کنیم.

سینا مقیمی تنیسور ملی پوش جوان کشورمان که چند روز گذشته در مسابقات بین المللی تنیس زیر ۱۸ سال تهران مقام قهرمانی را به دست آورد در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص این مسابقات، سطح تنیس ایران در دنیا، درآمدزایی در یکی از سودآورترین رشته‌های ورزشی و ... توضیحاتی ارائه کرد.

در خصوص قهرمانی اخیرتان در رقابت‌های قهرمانی بین المللی زیر ۱۸ سال تهران بیشتر بگویید؟

این مسابقات به نام "ITF JUNIORS" شناخته می‌شود و در رده زیر ۱۸ سال و درسطح پنج برگزار شده است و خوشبختانه من توانستم به مقام قهرمانی دست پیدا کنم. رقبای خوبی از کشور‌های قدرتمندی مثل ترکیه، آلمان، آمریکا و ... در این رقابت‌ها شرکت کردند. من از روز اول مسابقات تا فینال در ۵ دیدار به میدان رفتم و ۲ نفر از حریفانم ایرانی و ۳ نفر دیگراز کشور ترکیه  بودند.

 

سطح مسابقات را باتوجه به اینکه در تهران برگزار می‌شد، چطور ارزیابی کردید؟

سطح مسابقات خوب بود و باید گفت که هر مسابقه‌ای در باشگاه انقلاب برگزار می‌شود، جزء بهترین مسابقات سال ایران است. چراکه امکاناتی که به ورزشکاران اختصاص داده می‌شود ایده آل است. هرچه قدر تعداد مسابقات خارجی در کشورمان بیشتر باشد، انگیزه تنیسور‌ها و رنکینگ آن‌ها با کسب قهرمانی و همچنین نتیجه مطلوب بالاتر می‌رود،   چرا که از نظر امکاناتی برای برگزاری رقابت‌های جهانی مشکلی نداریم، ولی  دلیل اصلی برگزار نکردن این رقابت‌ها در کشورمان  را هنوز نمی‌دانم.


بیشتر بخوانید: سرپرست فدراسیون تنیس مشخص شد


مسابقات اخیر داخلی و خارجی تنیس چطور به پیشرفت شما کمک کرده است؟  

تعداد مسابقات داخلی ایران به نسبت گذشته بیشتر شده و من در ۴ هفته گذشته ۳ مسابقه جایزه بزرگ شرکت کردم. همچنین لیگ دسته اول و دوم تنیس برگزار می‌شود، اما همچنان لیگ برتر برگزار نشده  و ممکن است به زودی در دستور کار مسئولان تنیس قرار بگیرد. به نظر من چیزی که فعلا در تنیس کمبود آن را احساس می‌کنیم، مسابقات خارجی است که به نسبت داخلی‌ها خیلی کمتر برگزار می‌شود. مثلا اگر رقابت‌های فیوچرز و itf بیشتر برگزار شود، اوضاع بهتری برای تنیس ایران رقم خواهد خورد.

در خصوص سقوط تنیس ایران به سطح چهارم آسیا نظری دارید؟

این اتفاق خیلی ناراحت کننده است، در حالی که تنیس ما قابلیت این را داشت تا در سطح اول یا دوم آسیا حضور داشته باشد. به نظر من برای این موضوع نباید دنبال مقصر بگردیم. البته من در مسابقات دیویس کاپ حضور نداشتم و هیچ درکی از شرایط آن رقابت‌ها ندارم، همچنین در مورد چرایی این مورد هم نمی‌توانم نظر بدهم. اما فدراسیون تنیس تا جایی که توانست برای بازیکنان کمک کرد و پاداش‌ها و جوایزی در نظر گرفت.

روند درآمدزایی در رشته تنیس برای یک تنیسور حرفه‌ای چگونه پیش می‌رود؟

درآمدزایی در ورزش تنیس به دلیل استاندارد‌های جهانی خود نسبت به سایر رشته‌های ورزشی ضعیف‌تر بوده است. مثلا در مقایسه این ورزش با فوتبال، تنیسوری که سطح بالایی در ایران دارد و رنکینگ اول کشور را به خود اختصاص داده، شاید از راه تنیس حرفه‌ای درآمد آنچنانی نداشته باشد. اما فوتبالیستی که در لیگ دسته دوم توپ می‌زند شرایط درآمدی به مراتب بهتری دارد. متاسفانه همین اتفاق هم باعث می‌شود تا سطح تنیس ایران پایین بیاید.


بیشتر بخوانید: مراسم معارفه نامنی در فدراسیون تنیس برگزار شد


پس یک تنیسور حرفه‌ای از راه ورزش چگونه به درآمد زایی می‌پردازد؟ شغل دومی در کار است؟

یک تنیسور برای امرار معاش باید درآمدزایی هم داشته باشد و تنها به ورزش بسنده نمی‌کند، مگر اینکه حامی مالی جداگانه‌ای داشته باشد؛ بنابراین همین اتفاق باعث شده تا خیلی از تنیسور‌ها به کسب و کاری دیگر کشیده می‌شوند و بعضا به مربیگری روی می‌آورند. هر وقت یک تنیسور حرفه‌ای به جذب شاگرد روی بیاورد بدانید اتفاق بدی در حال رخ دادن است! چون با این کار  سابقه حرفه‌ای این بازیکن از بین می‌رود. البت خارج از ایران هم درآمدزایی همینگونه است و تنها ۲۰ تینسور برتر دنیا درآمد نجومی از راه تنیس دارند و تنیسور‌های دیگر با رنک بالا باید حتی بیشتر از درآمدی که دارند برای تنیس حرفه‌ای خود پول هزینه کنند.  

یکی از مشکلات تنیس ایران به غیر از درآمدزایی زمین هارد کورت عنوان شده است، کم و کاستی از این بابت می‌بینید؟

در تهران چند زمین هارد کورت افتتاح شده است و هر بازیکنی که می‌خواهد در رقابت‌های جهانی روی زمین هارد کورت مصاف دهد، به آن‌ها مراجعه می‌کند. البته برای بازیکنی که کل تمریناتش را روی زمین خاکی انجام داده و حالا باید به زمین هارت کورت برود، کمی دردسر تولید و ممکن است مدل بازی کردن دچار تغییر شود، اما نمی‌توان آن را خیلی مشکل بزرگی تلقی کرد.

آیا تجربه همکاری با سعید احمدوند (سرمربی تیم ملی تنیس) را در کارنامه دارید؟

من تا به حال با سعید احمدوند تجربه همکاری نداشتم، اما چند سالی است با یک تیم همکاری دارم که یکی از این افراد امیر صدری، مدیر برنامه  و حامی مالی من محسوب می‌شود و اگر کمک‌های او نبود مطمئنا نمی‌توانستم با این وضع درآمدزایی تا اینجا حرفه‌ای پیشرفت کنم. مربی اصلی ام در تنیس نیز تونی اندرویچ و امید سوری هستند و در کنار آن ها مازیار یاوری به عنوان مربی بدنساز کنار من فعالیت می کند.


بیشتر بخوانید: شایسته: برخی‌ها مرا در تنیس نمی‌خواستند/ قرائتی مخالف حضور من در ورزش بود


انتهای پیام/

آخرین اخبار از فدراسیون تنیس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Spain
ساره میکاییل
۱۴:۴۶ ۰۴ آذر ۱۳۹۸
عزیزانم شرکت در مسابقات مختلف تنیس حق ما است وظیفشونه از ما حمایت کنن ما مجبو رنیستیم با اونا مدارا کنیم حیف که فعلا بنا به دلایلی نمیتونم تنیس کار کنم ولی وقتی پامو مفصل گذاشتم به این ورزش اون موقع به حساب تک تکشون میرسم
آخرین اخبار