کد خبر: ۷۰۷۲۱۳۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خورشت هویج یکی از اون دسته خورشت‌های لذیذی هستش که با ترکیبات مختلفی درست میشه از گوشت گرفته تا مرغ و همراه طعم دهنده‌هایی مثل آلو. اینجا میتونین طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو رو ببینین که خیلی راحت سریع و خوشمزه است.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله////ثباتی

مواد لازم :

سینه مرغ: ۱ عدد
هویج: ۴ عدد
آلو بخارا: حدود ۸ الی ۱۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۴۰ گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا مرغ، کمی روغن، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رنگ مرغ برگرده.

۲. حالا رب رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم از خامی دربیاد.

۳. هویج هارو خلالی خرد میکنیم.

۴. بعد هویج و کره رو به مواد اضافه میکنیم و با هم کمی تفتشون میدیم. کره باعث میشه تا این خورشت خیلی خوش‌طعم بشه.

۵. حالا آلو‌هایی که بهتره از قبل کمی خیس شده باشن رو هم اضافه میکنیم.

۶. حدود ۱ الی ۱ و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزه.

۷. بعد از پخت خورشت بهش به مقدار لازم زعفرون دم کرده هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا خورشت غلیظ بشه و جا بیوفته.

۸. حالا خورشت آماده سرو کردنه.

منبع: برترینها

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر