هفته پنجم لیگ برتر، مشهدی ها صدر جدول را از دست دادند و تقابل میان شهرخودرو و نفت مسجدسلیمان با یک امتیاز برای هر تیم به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، نفت مسجدسلیمان با وجود اینکه هیچ بردی در این فصل نداشته، اما عملکرد درخشانی ارائه دادند و در چهار دیدار اخیرش توانسته برابر تیم‌های مستحکم و پُرمهره تراکتور، صنعت نفت، استقلال و سپاهان شکست نخورد و به تساوی برسد.

امروز هم روند خوب این تیم برابر شهرخودرو ادامه یافت و نفتی‌ها در حالی که دروازه خود را در دقیقه ۲۰ باز شده دیدند، اما در دقیقه ۳۲ توسط محمد ابراهیمی نتیجه را جبران کردند و در نهایت توانستند مقابل شاگردان گل‌محمدی به یک امتیاز مهم دست پیدا کنند.

شهرخودرو نیز که پس از سه برد پیاپی در شروع فصل، در دیدار اخیرش مقابل فولاد شکست خورده بود، امروز نتوانست به روند پیروزی‌هایش برگردد و در مسجدسلیمان تنها یک امتیاز کسب کرد تا ۱۰ امتیازی شود.

در هفته پنجم لیگ برتر مشهدی ها، صدر جدول را از دست دادند و نفت مسجد سلیمان پنجمین تساوی خود را رقم زد.

انتهای پیام//ف.س

نفت مسجد سلیمان پنجمین تساوی خود را رقم زد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.