لاریجانی پیش از عزیمت به صربستان:

اتحادیه بین‌المجالس فرصتی برای گفت‌وگو در زمینه مشکلات منطقه‌ای است

رئیس مجلس گفت: اجلاس بین المجالس فرصتی است که با روسای پارلمان‌ها در زمینه قانون و درباره معضلات منطقه‌ای صحبت شود.

اتحادیه بین‌المجالس فرصتی برای گفت‌وگو در زمینه مشکلات منطقه‌ای استبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی پیش از ترک کشور به مقصد صربستان با حضور در جمع خبرنگاران، اهداف و برنامه‌های این سفر را تشریح کرد و گفت: این سفر که در خدمت همکاران عزیز هستیم شامل دو بخش می‌شود، یک بخش مربوط است به حضور در اجلاس بین المجالس که در مجموعه مجالس دنیا حضور دارند و بخش دیگر مربوط به همکاری‌های دو پارلمان ایران و صربستان می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بخش اجلاس بین المجالس کنفرانسی که سالانه دوبار برگزار می‌شود، در دستور کار است، ادامه داد: اجلاس بین المجالس جزء معدود اجلاس‌هایی است که مجالس دنیا دور هم جمع می‌شوند و درباره موضوعات مهم بین المللی تصمیم گیری می‌کند، امسال موضوع اساسی در دستور کارشان است و آن نحوه تعهدات بین المللی و روش تبعیت از قوانین بین المللی است.

بیشتر بخوانید: لاریجانی تهران را به مقصد بلگراد ترک کرد

او با تاکید براینکه تبعیت از قوانین بین المللی از موضوعات گمشده امروز است، بیان کرد: به ویژه در این چندسال اخیر عملا قوانین و تعهدات بین المللی زیرپا گذاشته می‌شود، از این رو فکر می‌کنم این موضوع از مسائل اساسی دنیای امروز است تا قوانین و تعهدات بین الملی محترم شمرده شود.

لاریجانی گفت: در این سفر در خدمت همکاران هستیم تا در بخش هایی، چون امور زنان، جوانان، موضوعات مهم و گوناگون دنیا شرکت و بحث کنند.

رئیس مجلس با اشار به همکاری‌های دو جانبه بین ایران و صربستان، اظهار داشت: روابط دوستانه همیشه مدنظر کشور ما بود این کشور از گذشته با ما روابط نزدیک داشت، بعد از تحولاتی که در بالکان صورت گرفت، صربستان روابط خود را با ما حفظ کرد و در مجامع بین المللی مشارکت نزدیکی با هم داشتیم؛ از مدت‌ها پیش بحث بود مذاکرات همکاری دو کشور و توسعه همکاری اقتصادی ساماندهی شود.

او تاکید کرد: طبیعتا حضور در این کنفرانس مجالی است که با روسای کشور‌های مختلف گفت‎وگو‌هایی داشته باشیم، در شرایط فعلی که بهم ریختگی در روابط بین المللی را آمریکایی‌ها باعث شدند، گفت‎وگو با مسئولان کشور‌های مختلف هم از جهت روشنگری و هم همکاری‌های دو جانبه موضعیت دارد، این اجلاس فرصتی است که با روسای پارلمان‌ها در زمینه قانون همچنین در باره معضلات منطقه ای، بین المللی و همکاری دو جانبه با کشور در زمینه توسعه همکاری‌های اقتصادی صحبت شود.

رئیس دستگاه قانونگذاری کشور بیان داشت: تقریبا ملاقات با بسیاری از مسئولان پارلمان‌های کشور‌هایی که با ما می‌تواند همکاری دو جانبه داشته باشند هماهنگ شده، امیدواریم که با حضور و تقسیم کار در این زمینه توفیق حاصل شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار