کد خبر: ۷۱۰۵۹۹۹
گروه : مازندران » ساری
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴
کد خبر : ۷۱۰۵۹۹۹

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از افزایش ۱۰ هزار تنی تولید برنج در کشت اول امسال، در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد.

علی شعبانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری  ، با اشاره به اینکه سطح زیر کشت برنج امسال در این شهرستان ۱۰ هزار و ۱۹۰ هکتار بوده است، گفت: با اتمام برداشت، ۷۰ هزار تن برنج سفید تولید شد که در مقایسه با پارسال در کشت اول بیش از ۱۰ هزار تن بیشتر بوده است.

او با بیان اینکه هزار و ۸۰ هکتار به کشت ارقام محلی و مابقی کشت ارقام پرمحصول بوده است افزود: بیش از ۲ هزار از شالیزار‌های جویبار زیر کشت مکانیزه و ۷ هزار و ۴۱۸ هکتار به‌صورت سنتی انجام شده است.

شعبانی گفت:کشاورزان فعال شهرستان جویبار امسال پس ازبرداشت مرحله اول ۵۰ درصد مارع شالاری را پس از برداشت به رتون و دوباره نشا اختصاص دادند که با توجه به بارندگی‌های مناسب این رقم در چند سال اخیر بسیار بی‌سابقه بوده است.

انتهای پیام/س

افزایش تولید برنج در جویبار

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر