بیش از سه هزار تن کنسانتره انگور در شاهرود تولید شد

سه هزار و ۷۰۰ تن انگور سه استان کشور در شاهرود به کنسانتره تبدیل و صادراتی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، جعفر جورابلو مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی استان سمنان گفت: سه هزار و ۷۰۰ تن انگور سه استان کشور در شاهرود به کنسانتره تبدیل و صادراتی شد که این انگور‌ها از استان‌های فارس، خراسان شمالی و سمنان خریداری شده است. 

او افزود: قسمتی از کنسانتره تولید شده به مصرف داخلی می‌رسد و بخشی از آن به کشور روسیه صادر می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی استان سمنان اظهار داشت: ۶۰۰ تن سیب هم از کشاورزان مجن خریداری شده است و از اول آبان برای تولید کنسانتره سیب، فرآوری آن آغاز خواهد شد.

انتهای پیام / م

خرید ۶۰۰ تن سیب از کشاورزان مجن برای تولید کنسانتره سیب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.