راه اندازی فرهنگ حسینی در جامعه از وظایف علما و روحانیون است

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: علما و روحانیون وظیفه دارند شعور حسینی را در میان مردم ایجاد کرده و فرهنگ حسینی را در جامعه راه‌اندازی کنند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حجت‌الاسلام علی تقوی، معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور امروز در همایش نقش اربعین در احیای نهضت امام حسین(ع) در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی گفت: محرم و صفر در تاریخ اسلام به هم گره خورده‌اند، به‌طوری که زنده نگه داشتن این ایام منجر به خنثی شدن تمامی توطئه‌ها بر علیه اسلام در همه دوران‌ها شده است.

تقوی به تشریح ویژگی‌های جامعه مهدوی پرداخت و افزود: گذشت، ایثار، ازدیاد مهربانی‌ها، انفاق، از خود گذشتگی و فقرزدایی از جمله ویژگی‌های جامعه مهدوی است که گوشه‌هایی از آن در جامعه حسینی به‌‌ویژه در ایام اربعین مشهود است و در واقع می‌توان گفت اربعین، جلوه کوچکی از جامعه مهدوی است.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور به تبیین بُعد سیاسی جریان اربعین پرداخت و گفت: اربعین در واقع بزرگترین و بی‌حاشیه‌ترین میتینگ سیاسی در جهان است که در آن علاوه بر اینکه از سلاح خبری نیست، بلکه اوج اتحاد و همدلی مسلمانان نیز به تصویر کشیده می‌شود.

تقوی با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش این است که نسبت به معارف حسینی قدمی برداریم، گفت: دانشگاه و حوزه باید هدف از شهادت امام حسین(ع) را در جامعه تبیین کند.

وی با بیان اینکه اساتید و عالمان وظیفه دارند شعور حسینی را در میان مردم ایجاد کرده و فرهنگ حسینی را در جامعه راه‌اندازی کنند گفت: امروز پیاده‌روی اربعین از نجف تا کربلا بهترین تبلیغ برای معرفی ظهور امام عصر(عج) است.

انتهای پیام/ع

اربعین اوج اتحاد و همدلی مسلمانان است

 

برچسب ها: دانشگاه ، محرم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.