اسودی از انجام بیش از شش هزار و هشتصد مورد بازرسی از واحد‌های نانوایی استان در شش ماهه ابتدایی سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، بهروز اسودی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان  در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و دستگاه‌های اجرایی ذیربط برگزار شد گفت:در مدت شش ماهه ابتدایی سال جاری تعداد ۶۸۶۰ مورد بازرسی در راستای اهداف و مصوبات کارگروه و بمنظور نظارت ویژه بر کیفیت و کمیت نان‌های تولیدی در استان انجام گرفته است که در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته ۲۷ درصد افزایش داشته است.

او با تاکید بر ضرورت افزایش نظارت و بازرسی‌ها از واحد‌های خبازی استان افزود: با واحد‌هایی که قوانین نظام صنفی و مشتری مداری را رعایت نمی‌نمایند و نان‌های بی کیفیت به مردم عرضه می‌نمایند به شدت برخورد می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در ادامه اظهار داشت از این تعداد بازرسی صورت گرفته، ۳۷۶ فقره پرونده تخلف با عناوین کم فروشی، عرضه خارج از شبکه آرد، عدم رعایت ساعات کاری و غیره تشکیل شده است. وی ارزش ریالی این تعداد پرونده را بالغ بر یک میلیارد و ۷۱۶ میلیون و ۶۹۵ هزار ریال عنوان کرد و گفت، این پرونده‌ها جهت بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.

اسودی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از کمیته بهبود کیفیت نان استان ارزیابی صورت گرفته از نان‌های تولیدی در استان را رضایت بخش خواند و اظهار کرد: طی ارزیابی صورت گرفته توسط کمیته بهبود کیفیت نان استان، ۸۳ درصد از نان‌های تولیدی استان وضعیت مطلوب، ۸درصد نسبتاً مطلوب و ۹درصد نیز نامطلوب می‌باشد.

او  ارتقاء کیفیت نان و برگزاری گشت‌های مشترک بازرسی را از مهمترین مصوبات و اهداف کارگروه آرد و نان استان عنوان کرد و گفت: بمنظور بهبود کیفیت نان‌های تولیدی استان در شش ماه گذشته سالجاری، ۱۲۱۴ (نفر ساعت) از متصدیان واحد‌های خبازی در سطح استان آموزش‌های لازم را دیده اند و این امر در شش ماه دوم نیز با قوت بیشتری در حال اجرا می‌باشد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمناناظهار داشت: هم استانی‌های عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را از طریق سامانه تلفن ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گزارش دهند و بازرسان مستقر در سازمان پس از دریافت شکایات نظارت‌های لازم را صورت می‌دهند و درصورت محرز شدن تخلف اقدامات قانونی لازم را اعمال خواهند کرد.

انتهای پیام / م

۸۳ درصد از نان‌های تولیدی استان وضعیت مطلوب دارند

برچسب ها: صنعت ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.