در گفت‌وگو باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

بلاهایی که تولد تقویمی بر سر مادر و نوزاد می‌آورد

متخصص سلامت و باروری گفت: نه پدر، نه مادر و نه کادر درمان حق این را ندارند که جنین را از یک روز بیشتر یا کمتر ماندن در شکم مادر محروم کنند.

بلا های که تولد تقویمی بر سر مادر و نوزاد می آورند

فرناز فرنام متخصص سلامت و باروری و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: امروز ۹۸/۸/۸ ما با جمعیت وسیعی از مادرانی مواجه بودیم که تقاضا داشتند زایمانشان را انجام دهند، فقط برای اینکه تاریخ تولد فرزندشان در شناسنامه یک عدد رند باشد. البته این مسئله فقط شامل امروز نمی‌شود چراکه ما در اول فروردین ماه و آخر شهریور ماه این تقاضا‌ها را داریم و این مسئله از چند لحاظ قابل بررسی است.

این متخصص سلامت و باروری بیان کرد: اولین مسئله این است که نه پدر، نه مادر و نه کادر درمان حق این را ندارند که جنین را از یک روز بیشتر یا کمتر ماندن در شکم مادر محروم کنند، ما باید در نظر داشته باشیم زمانی که درد زایمان شروع می‌شود، این درد در حقیقت انعکاسی از پیامی است که خود جنین به ما می‌دهد.

فرنام ادامه داد: اگر ما به هر علتی خودمان این تنظیم را بهم بزنیم با مشکلاتی مواجه می‌شویم، سازمان WHO در تحقیقی که اخیراً در ۲۴ کشور انجام داده به این نتیجه رسیده است مادرانی که فرزندشان با زایمان پیش یا قبل از موعد به دنیا آمده‌اند، احتمال مرگ، خون‌ریزی و بستری شدن در ICU و عوارض بعدی برای بارداری دوباره در این مادران به خطر می‌افتد.

او اظهار کرد: علاوه بر این‌ها عوارض جدی و خطرناکی برای خود نوزاد به وجود می‌آید چراکه هنوز ریه نوزاد کامل نشده است و او دچار مشکل تنفسی می‌شود و به همین دلیل مجبور می‌شوند که نوزاد را در بخش مراقبت‌های ویژه بستری کنند؛ این‌ها فقط از عوارض زایمان دستکاری شده است.

این متخصص سلامت و باروری با بیان اینکه مادرانی که تصمیم دارند در یک روز خاص فرزندشان را به دنیا آورند، گفت: هنگامی که حجم زیادی از تقاضا در یک تاریخ مشخص به بیمارستان سرازیر می‌شود، رسیدگی‌های مورد نیاز به این دسته از افراد به دلیل حجم بالای تقاضا صورت نمی‌گیرد.


بیشتر بخوانید:۹۸/۸/۸؛ تاریخی شیک و لاکچری برای تولد نوزاد/ والدینی که از مدت‌ها قبل پشت درِ اتاق عمل زنبیل گذاشته‌اند!


فرنام همچنین ادامه داد: وقتی که مادر آماده زایمان نباشد هرچقدر هم آمپول فشار تزریق شود، این امر پاسخگوی زایمان نخواهد بود چراکه تزریق آمپول فشار شرایطی دارد، زیرا زمانی که جنین ۴۰ هفته خود را سپری کرده و مادر همچنان درد زایمان به سراغش نیامده باشد، مجبور می‌شویم برای نجات جنین از این آمپول استفاده کنیم.

او تصریح کرد: تزریق آمپول فشار پیش از موعد زایمان به مادر عوارضی را به دنبال خواهد داشت چراکه اگر این امر چند بار تکرار شود، مادر ناچار به انجام عمل سزارین می‌شود و این عمل به دلیل کامل نشدن ریه جنین باعث انتقال کودک به بخش مراقبت‌های ویژه می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار