به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان آلمانی و انگلیسی با ترکیب خواص سبکترین مواد جامد جهان به یک دسر خوراکی دست یافتند.
این ماده خوراکی با ۹۶ درصد هوا و تنها یک گرم وزن سبکترین دسر دنیا معرفی شده است. کارشناسان تغذیه در یک لابراتور به این ساختار هواژل دست یافتند که سبکترین ماده جامدی است که در حال حاضر به دسر خوراکی تبدیل شده است.
هَواژل که کمترین چگالی را در میان مواد جامد دارد، از یک ژل به دست میآید که در آن قسمت مایع ژل، با گاز جایگزین میشود. در این پروژه هم، کارشناسان این پروژه، از سفیده تخم مرغ، دسر مرنگ با تکنیک هواژل درست کردند. درباره این که این دسر چه طعمی دارد صحبتی نشده، اما با توجه به درصد هوای موجود در آن، تشخیص طعمش خیلی دشوار نیست. با این وجود تبخیر خوراکی در دهان باعث ایجاد تجربه ویژهای است، البته اگر بتوان چنین دسری را خریداری کرد!
انتهای پیام/