کد خبر: ۷۱۴۴۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴
۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴
کد خبر : ۷۱۴۴۳۰۷

عملکرد تولید عناب در مرکز تحقیقات بیرجند با استفاده از دو ژنوتیپ جدید به دو برابر افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، زراعتگر بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات کشاورزی بیرجند گفت: این ژنوتیپ هاحدود ۹ سال به صورت الگویی در این مرکز کشت و تحقیقات لازم از آن‌ها انجام شده است.

او افزود: این ژنوتیپ‌ها نامگذاری شدند و به زودی نام تجاری این ژنوتیپ‌ها معرفی خواهد شد.

زراعتگر گفت: این ارقام به لحاظ ابعاد وزن و نسبت گوشت به هسته بیشتر از ارقام معملولی است.

بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات کشاورزی بیرجند ادامه داد: وزن میوه عناب در ارقام عادی ۲ و ۹ دهم تا ۳ و یک دهم است در صورتی که در ژنوتیپ‌های جدید وزن میوه عناب به ۵ و ۷ دهم تا ۵ و ۹ دهم است.

او افزایش سطح زیرکاشت با استفاده بهینه از منابع آب و خاک را از دیگر علل افزایش تولید محصول عناب عنوان کرد.

انتهای پیام / ط ا

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر