
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی- سرهنگ خسروی سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی گفت: در یک هفته گذشته ۱۸ هزار و ۴ خدمت از سوی پلیس راهور استان به مردم ارائه شد.
او با اشاره به اینکه این خدمات شامل شماره گذاری، صدور گواهینامه، اجرائیات و رسیدگی به تصادفات بوده است افزود: همچنین با اهدای شاخه گل و کلاه ایمنی از. ۱۰۰ راننده قانونمند تجلیل شد.
بیشتر بخوانید
سرهنگ خسروی اظهار کرد: طی این مدت ۲۰۴ وسیله نقلیه دارای تخلفات متعدد حادثه ساز در معابر شهری خراسان جنوبی توقیف شده و هزار و ۲۸۵ تخلف نیز اعمال قانون شده است.
سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی با اشاره به معرفی ۲۱ راننده متخلف به مراجع قضایی بیان کرد: اجرای طرح برخورد با خودروهای دارای پلاک ناخوانا و مخدوش و دارای صدای ناهنجار و چراغ زنون با اعمال قانون و رفع نقص ۶۰۴ وسیله نقلیه از دیگر اقدامات پلیس در یک هفته گذشته بوده است.