کد خبر: ۷۱۶۳۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶
۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶
کد خبر : ۷۱۶۳۵۸۹

برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی تراریخته بر روی محصولات تولیدی ضروری است.

الزام برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی تراریختهبه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید مهراب حسینی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: چنانچه هر واحد تولیدی محصولاتی را تولید کند که در آن‌ها موادی از قبیل سویا (دانه یا پروتئین)، پنبه دانه، کلزا و ذرت به صورت خالص و یا ترکیب با هر درصدی است باید موارد مهمی را در برچسب گذاری این محصولات رعایت نماید.

او افزود: مطابق دستورالعمل الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی تراریخته، تولید کننده متعهد است در صورت استفاده از مواد اولیه تراریخته در محصول، مراتب را با رعایت اصول برچسب گذاری به اطلاع مصرف کننده برساند.

حسینی اضافه کرد: تولید کننده باید نسبت به تعیین محصولاتی که در فرمول آن‌ها حداقل یکی از مواد اولیه سویا (دانه یا پروتئین)، پنبه دانه، کلزا و ذرت و یا مشتقات آن‌ها به صورت خالص یا ترکیبی وجود دارد اقدام نماید.

او ادامه داد: در اینگونه محصولات باید هم بر روی لیبل محصول «لگو» مربوطه و هم در مقابل جزو تراریخته عبارت «تغییر یافته ژنتیکی یا تراریخته» درج شود.

انتهای پیام/ف

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر