کد خبر: ۷۱۷۲۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸
۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸
کد خبر : ۷۱۷۲۰۵۲

نان یکی از منابع مهم تغذیه‌ای دریافت نمک و سدیم است و ایران پس از ترکیه، با سرانه مصرف ۱۱۷ کیلوگرم در سال رتبه دوم مصرف نان را در جهان دارد.

سهم نان در تامین نمک و سدیم روزانه بدن ما چقدر است؟به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فتح الله عالی کارشناس بهداشت و ایمنی مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: نان به عنوان غذای اصلی ایرانیان و یکی از منابع مهم تغذیه‌ای دریافت نمک و سدیم است و ایران پس از ترکیه، با سرانه مصرف ۱۱۷ کیلو گرم در سال رتبه دوم مصرف نان در جهان را دارد.

او با بیان اینکه دریافت بیش از حد نمک و سدیم در بروز پر فشاری خون، پوکی استخوان و برخی از بیماری‌ها نقش مهمی دارد افزود: بر اساس آخرین دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی، حد مجاز توصیه شده روزانه برای دریافت نمک پنج گرم و برای سدیم دو هزار میلی گرم است.

عالی اضافه کرد: این در حالی است که هر شهروند در استان به طور متوسط فقط از طریق مصرف نان روزانه چهار گرم نمک و یک هزار و ۵۸۰ میلی گرم سدیم دریافت می‌کند که این مقدار دریافت، معادل ۸۰ درصد میزان دریافت رژیم غذایی مرجع یا RDI است.

او ادامه داد: این مقدار دریافت نمک و سدیم از طریق نان چهار برابر بریتانیا و دو برابر آمریکا است.

عالی در پایان بر لزوم ارائه آموزش به شهروندان در خصوص آگاهی از اصول تغذیه صحیح و نظارت و کنترل مستمر بر واحد‌های تولید کننده نان در جهت ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.

انتهای پیام/ف

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر