مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از کاهش ۳۱ درصدی مصرف ریتالین در حوزه جغرافیایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان صالحی‌زاده اظهار کرد: بر اساس پایش و بررسی‌های انجام شده، از مهر ماه سال ۹۷ تا پایان مهرماه سال جاری مصرف داروی ریتالین در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نسبت به مدت مشابه ۳۱ درصد کاهش داشته است.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به موفقیت اجرای طرح مدیریت مصرف ریتالین و کاهش چشمگیر میزان سوء مصرف این دارو در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گفت: از مهرماه سال ۱۳۹۷ و پس از موافقت کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو، توزیع و مصرف قرص ریتالین بصورت کنترل شده، با ثبت اطلاعات بیماران و با نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه صورت می‌پذیرد.

او اظهار داشت: ریتالین بعنوان یک داروی ایجاد کننده شادی و سرخوشی، پتانسیل بالایی برای سوءمصرف دارد و به اشتباه، در بین قشری از جوانان به داروی بیداری و افزایش تمرکز شهرت یافته و با هدف افزایش تمرکز و بیدار ماندن در شب‌های قبل از امتحان از این دارو استفاده به شیوه نادرست می‌شود.

او درخصوص عوارض سوء مصرف این دارو گفت: افزایش سطح هوشیاری، اضطراب و بیقراری، شادی و سرخوشی، سرکوب اشتها، افزایش فشارخون، تعریق زیاد، بالا رفتن ضربان قلب، بی نظمی ضربان قلب، گرگرفتگی، تشنج وکما از مهمترین عوارض ناشی از سوء مصرف ریتالین است.

گفتنی است: ریتالین یک داروی محرک سیستم عصبی است و در درمان اختلال توجه بزرگسالان و برای کودکانی که دچار بیش فعالی وکم توجهی هستند کاربرد دارد.

انتهای پیام/گ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار