
گزارش اولیه سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا:
حمله به تاسیسات هستهای ایران تنها چند ماه برنامه هستهای را به تأخیر انداخت
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،مجتبی شجاعی در بازدید از روند امداد رسانی سیل زدگان بخش جلگه چاه هاشم اظهار کرد:حجم خسارت به زیرساختهای دلگان بسیار شدید و جبران ان نیازمند اعتبار ویژه هست.
فرماندار دلگان افزود: اراده عمومی و تلاش بی وقفه امدادگران و بسیجیان و مردم در مناطق سیلزده قابل توجه است.
اوگفت: همه محورهای مواصلاتی بازگشایی، برق روستاها با تلاش و اعزام ۶ اکیپ استانی توسط شرکت برق متصل، خطوط مخابراتی متصل و جریان عادی زندگی ادامه دارد.
شجاعی ادامه داد: امداد رسانی و توزیع اقلام اهدایی خیرین و نهادهای مختلف، سپاه و هلال احمر به خوبی در مناطق سیل زده در حال انجام و از نظم خوبی برخوردار است و نقطه عطف آن نجابت و همکاری مردم و روحانیون با بسیجیان و امدادگران و خیرین است.
انتهای پیام/گ