مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی مطرح کرد؛

ارزآوری ۴۵۰ میلیون دلاری قیر برای ایران

حسین زاده گفت: قیر و آسفالت ایرانی در سال ۹۸ ارزآوری ۴۵۰ میلیون دلاری برای کشور داشته است.

ارزآوری ۴۵۰ میلیون دلاری قیر برای ایرانبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ج. ا. ایران، بهمن حسین زاده مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ایران گفت: ایران به عنوان یکی از ۱۰ کشور برتر جهان در زمینه تولید قیر، این محصول را به ۱۹ کشور جهان صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸، صادرات قیر برای ایران ۴۵۰ میلیون دلار ارزآوری داشته است، افزود: برگزاری یازدهمین نمایشگاه قیر، آسفالت، عایق‌ها و ماشین آلات وابسته می‌تواند بر افزایش این میزان کمک کند.

حسین زاده با اعلام اینکه این نمایشگاه در فضایی بالغ بر ۱۲۰۰۰ متر مربع در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی ایران آغاز به کار کرده، یادآور شد: ۱۲۵ شرکت ایرانی تا ۶ بهمن ماه آخرین دستاورد‌ها و فناوری‌ها در حوزه راه و شهرسازی را تحت عنوان یازدهمین نمایشگاه بین المللی قیر، آسفالت، عایق‌ها و ماشین آلات وابسته در معرض دید مسئولان، علاقمندان و متخصصین این حوزه قرار می‌دهند.


بیشتر بخوانید:مصرف سیمان دو برابر میزان تولیدات کشور است


مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ایران با اعلام رشد ۲۰ درصدی یازدهمین نمایشگاه بین المللی قیر، آسفالت، عایق‌ها و ماشین آلات وابسته نسبت به دوره قبل، گفت: کلیه تولید کنندگان، صادرکنندگان بزرگ در حوزه قیر، قیر‌های پلیمری، قیر‌های اصلاح شده، تولید کنندگان پلنت کارخانجات قیر، آسفالت، عایق ها، خطوط بسته بندی و تجهیزات مربوطه در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: ماشین آلات راهسازی مدرن نمایش داده شده در یازدهمین نمایشگاه بین المللی قیر، آسفالت، عایق‌ها و ماشین آلات وابسته با بومی سازی دانش فنی با قیمت‌های بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی این ماشین آلات در داخل کشور ساخته شده اند.

حسین زاده همچنین به حضور شرکت‌های دانش بنیان در یازدهمین نمایشگاه بین المللی قیر، آسفالت، عایق‌ها و ماشین آلات وابسته نیز اشاره کرد و اظهارداشت: این شرکت‌ها موجب شده اند که فرایند‌های برش، تخریب، نخاله برداری در آسفالت منجر به کاهش مصرف قیرو آسفالت تا میزان ۶۰ درصد کاهش هزینه‌های ترمیم را تجربه کنند.

وی در پایان در مورد شرکت استارت آپ‌هایی در زمینه نفوذپذیری قیر، اندازه گیری نقطه نرمی قیر و نقطه اشتعال در این نمایشگاه افزود: این استارت آپ‌ها پروژه‌های زیادی با مشارکت دانشگاه‌های صنعتی شریف و امیرکبیر آماده کرده اند که می‌تواند به روند اجرای پروژه‌های راهسازی و عمرانی بسیار کمک کند. همچنین استارت آپ‌های دیگری نیز در این رویداد حصور دارند که با تکیه بر فن آوری نانو در اجرای آسفالت و چسب آسفالت جهت جلوگیری از بازسازی کامل جاده‌ها بر پایه کاهش هزینه‌ها و سهولت در اجرا اقدام کرده اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار